Mihin käytätte kermaviiliä?!
Siis muuhun kuin dippiin.
Ideoita olisin vailla...
Kommentit (22)
Muihin kylmiin kastikkeisiin ja leivontaan.
Suolaiseen piirakkapohjaan, lihapulliin, mokkapalataikinaan jne. on tullut käytettyä.
No siihen dippiin käytän. Sitten joskus leivontaan, esim. omenapiirakkaan laitan yhden purkin kermaviiliä. Hyvää tulee.
Salaatinkastikkeeksi itse maustaen ja dipiksi, siinäpä ne. :-D Voishan sitä laittaa vaikka leipätaikinaan.
Lihapullataikinaan ja joskus syön sellaisenaan suoraan purkista
Mä olen viime aikoina käyttänyt vähän kaikkeen kerman tilalla. tulee jotenkin hapokkaampaa.
Marjapiirakoiden täytteeksi, salaatinkastikkeisiin.
Tortillojen väliin.Maistuu tosi raikkaalle.
Runkkaan monesti muijan tortillojen väliin.Siinä se sitten maiskuttelee kiitollisena.Kyllä naiset osaavat olla ihania otuksia!
Kuivakakkuun. Sekoitan pakastemarjojen ja sokerin kanssa jälkiruoaksi.
Lämpimän hunajan kanssa herkkua jälkiruokaa, samalla lailla kuin jogurttikin.
Muuten smetanan ja ranskankerman tyyliin.
Lihapullien kastikkeena nyt viikonloppuna. Lisäsin sekaan sinappia, oliiviöljyä, mustapippuria, persiljaa, valkosipulimurskaa, ja ruohosipulia (kuivattua). Kalan kanssa sitruunamehua, tilliä, mustapippuria, suolaa, ja joskus tähän kans sinappia.
Käytän laatikkoruuissa. Aivan täydellistä esim. kesäkurpitsan, porkkanan, paprikan, proteiinin (soijarouhe / mykoproteiini/ jauheliha / kana), mausteiden ja juustoraasteen kanssa.
Lihapulliiin, marjapiirakkaan (lähinnämustikkapuirakkaan), etappeihin kastikkeeksi.
Ja hiivan poistoon välillä, jos on kutka noin kerran kahdessa- kolmessa vuodessa.
enpä oikein mihinkään.