Onko ruoka pilalla?
Kuohukerma avattiin 9.2.
Kuohukerman päiväys meni umpeen 10.2.
Kuohukermaa kaadettiin pastan joukkoon 11.2. ja siinä oli vähän vaahtoa????
Uskaltaako tuota syödä.
Kommentit (11)
Söisin. Toisaalta en tiedä voiko se olla vaarallista... Söisin silti, mutta jos olisin herkempi vatsaisempi niin en söisi.
Kun maistat niin tiedät. Tuskin on pilalla jos et lämpimässä ole kermaa säilyttänyt. Kerma ja maito säilyy aina yli ajan
Höpis, ei oo vaarallista. Ei mitään vikaa
Vierailija kirjoitti:
Haiseeko se? Jos ei niin syö.
En tiedä kun on nenä tukossa ja ruoassa voimakasta juustoa, joka on ainut mitä haistan :(
Kai syön silti. Mitä voi pahimmillaan käydä, ripuli?
-ap
pahimmillaan voi käydä että ruoka on huonoa, mutta kermalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kermaa voi käyttää niin kauan kun ei ole homeessa, paitsi jos kyseeessä on joku kermankorvike, jonka käyttäytymisestä en tiedä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Haiseeko se? Jos ei niin syö.
En tiedä kun on nenä tukossa ja ruoassa voimakasta juustoa, joka on ainut mitä haistan :(
Kai syön silti. Mitä voi pahimmillaan käydä, ripuli?
-ap
Ei mitään. Nälkä ehkä lähtee, jos syöt tarpeeksi ja jos liikaa niin voi tulla ähky.
Kerro sinä meille, miksi ei voisi syödä.
Luuletko sinä ihan oikeasti niissä elintarvikepakkauksissa olevan jotain pommeja, jotka laukaisevat pilaantumisen täsmälleen keskiyöllä, kun päiväys vaihtuu?
Kermaa voi käyttää niin kauan kun se ei ole homeessa, mutta kyllä minä käyttäisin sen leivontaan tai ruuanlaittoon, siis johonkin sellaiseen jossa se kuumennetaan, siinä vaiheessa, kun se ei enää tule nesteenä purkista ulos.
up