Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pari löytöä Liidin paistopisteestä

Vierailija
01.02.2016 |

1. Jyväpatonki! Muka voimakassuolainen, mutta suola/energiasuhde ok.
2. Lihapiirakka! Vain vähän tyydyttynyttä rasvaa
3. Myslileipä! Herkullista kuin pulla, suola/energia lähes ok, vain vähän tyydytynyttä rasvaa.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.

Vierailija
2/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.

Keskustan toisessa Lidlissä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Vierailija
4/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.

Hallituskadulla olevassa Lidlissä on.

Vierailija
5/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.

Käy Hallituskadun Lidlissä, siellä on.

Vierailija
6/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä lidlin leivät on tehty? Ja milloin?

Vierailija
8/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo myslileipä on todella hyvää :) Lisäksi tykkään niistä sämpylöistä, joissa on kai unikonsiemeniä tms. päällä. Mmm. Ja ne kurpitsansiemenillä päällystetyt myös hyviä. Syön aika vähän ja harvoin leipää, mutta Lidlin paistopisteen tuotteet ovat herkkupäiväjuttuja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pekoni-juustokuorrutettu sämpylä on syntisen hyvää. Terveellisyydestä ei paljon kannata puhua..

Vierailija
10/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Missä lidlin leivät on tehty? Ja milloin?

http://www.lidl.fi/fi/uunituoretta.htm?id=17

Suomessakin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?

Olen varma! Syön vain Pirkka-leipiä.

Vierailija
12/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanko! Totta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Proteiinisämpylä on hyvä. Syön joka päivä yhden

Vierailija
14/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Ole hyvä: http://www.lidl.fi/fi/uunituoretta.htm?action=showDetail&id=22172

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen ruisleipä ei ole todellisuudessa nähnytkään kotimaista, koska ruista ei riitä leipomoalan tarpeisiin alkuunkaan tässä maassa! Puolasta ym. tuodaan ruis.

Vierailija
16/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?

Miksi alapeukut? En usko että tämä kommentti on mitään tikkuilua vaan moni luulee ostavansa kotimaista leipää vaikka totuus on toinen.

Vierailija
17/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Aika monena vuonna kotimainen ruis loppuu kesken ja ruista on tuotava muualta.

Vierailija
18/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Aika monena vuonna kotimainen ruis loppuu kesken ja ruista on tuotava muualta.

Onko rukiin kotimausuusaste parantunut siitä 47%sta? 

Vierailija
19/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?

Miksi alapeukut? En usko että tämä kommentti on mitään tikkuilua vaan moni luulee ostavansa kotimaista leipää vaikka totuus on toinen.

No ainakin se kotimaassa tehtävä leipä työllistää enemmän täkäläistä väkeä, eikä viedä niitäkin euroja jonnekkin saksaan tai viroon.

Vierailija
20/30 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä syön vain kotimaista ruisleipää.

Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?

Miksi alapeukut? En usko että tämä kommentti on mitään tikkuilua vaan moni luulee ostavansa kotimaista leipää vaikka totuus on toinen.

No ainakin se kotimaassa tehtävä leipä työllistää enemmän täkäläistä väkeä, eikä viedä niitäkin euroja jonnekkin saksaan tai viroon.

Joo. Mutta enpä osannut lukea tuota siitä että alapeukku annetaan kommenttiin jossa ei puhutaan tuollaisesta mitään suuntaan tai toiseen vaan vain leivän kotimaisuudesta tai sen kotimaisettomuudesta. Silloin tulkinta on että ko peukuttaja uskoo että kaikki leipä jonka hän ostaa on taatusti täysin kotimaista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi yksi