Pari löytöä Liidin paistopisteestä
1. Jyväpatonki! Muka voimakassuolainen, mutta suola/energiasuhde ok.
2. Lihapiirakka! Vain vähän tyydyttynyttä rasvaa
3. Myslileipä! Herkullista kuin pulla, suola/energia lähes ok, vain vähän tyydytynyttä rasvaa.
Kommentit (30)
Vierailija kirjoitti:
Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.
Keskustan toisessa Lidlissä on.
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Vierailija kirjoitti:
Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.
Hallituskadulla olevassa Lidlissä on.
Vierailija kirjoitti:
Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.
Käy Hallituskadun Lidlissä, siellä on.
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?
Missä lidlin leivät on tehty? Ja milloin?
Tuo myslileipä on todella hyvää :) Lisäksi tykkään niistä sämpylöistä, joissa on kai unikonsiemeniä tms. päällä. Mmm. Ja ne kurpitsansiemenillä päällystetyt myös hyviä. Syön aika vähän ja harvoin leipää, mutta Lidlin paistopisteen tuotteet ovat herkkupäiväjuttuja :)
Se pekoni-juustokuorrutettu sämpylä on syntisen hyvää. Terveellisyydestä ei paljon kannata puhua..
Vierailija kirjoitti:
Missä lidlin leivät on tehty? Ja milloin?
http://www.lidl.fi/fi/uunituoretta.htm?id=17
Suomessakin!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?
Olen varma! Syön vain Pirkka-leipiä.
Proteiinisämpylä on hyvä. Syön joka päivä yhden
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Ole hyvä: http://www.lidl.fi/fi/uunituoretta.htm?action=showDetail&id=22172
Suomalainen ruisleipä ei ole todellisuudessa nähnytkään kotimaista, koska ruista ei riitä leipomoalan tarpeisiin alkuunkaan tässä maassa! Puolasta ym. tuodaan ruis.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?
Miksi alapeukut? En usko että tämä kommentti on mitään tikkuilua vaan moni luulee ostavansa kotimaista leipää vaikka totuus on toinen.
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Aika monena vuonna kotimainen ruis loppuu kesken ja ruista on tuotava muualta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Aika monena vuonna kotimainen ruis loppuu kesken ja ruista on tuotava muualta.
Onko rukiin kotimausuusaste parantunut siitä 47%sta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?
Miksi alapeukut? En usko että tämä kommentti on mitään tikkuilua vaan moni luulee ostavansa kotimaista leipää vaikka totuus on toinen.
No ainakin se kotimaassa tehtävä leipä työllistää enemmän täkäläistä väkeä, eikä viedä niitäkin euroja jonnekkin saksaan tai viroon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä syön vain kotimaista ruisleipää.
Oletkohan ihan varma että se on täysin kotimaista? Vai kasvatatko itse viljasi ja paistat itse leipäsi?
Miksi alapeukut? En usko että tämä kommentti on mitään tikkuilua vaan moni luulee ostavansa kotimaista leipää vaikka totuus on toinen.
No ainakin se kotimaassa tehtävä leipä työllistää enemmän täkäläistä väkeä, eikä viedä niitäkin euroja jonnekkin saksaan tai viroon.
Joo. Mutta enpä osannut lukea tuota siitä että alapeukku annetaan kommenttiin jossa ei puhutaan tuollaisesta mitään suuntaan tai toiseen vaan vain leivän kotimaisuudesta tai sen kotimaisettomuudesta. Silloin tulkinta on että ko peukuttaja uskoo että kaikki leipä jonka hän ostaa on taatusti täysin kotimaista.
Minun Lidlissäni (Tampereen keskusta) ei ole paistopistettä. Minusta se on omituista.