Nauratti taas viikonloppuna Cittarin kalatiskillä, kun porukka osti valmisgraavilohta joulupöytään...
Se viikonlopun kala on varmaan tehty joskus viime viikon puolivälissä tai aiemmin. Varmaan maistuu kivan tuoreelle ja raikkaalle, kun ensin säilytätte sitä 35e/kg maksava graavianne 4 päivää liian lämpimässä jääkaapissa...
Graavaamalla itse keskiviikkona saat varmasti tuoretta!
Kommentit (18)
Jospa se kala oli viikonloppua varten...
Niin. Minä ainakin itse olen kalastanut lohet joulupöytään ja teurastanut sian kinkuksi. Lisäksi porkkanat, perunat ja lantut ovat omasta maasta. Lapsille teen myös cokiksen itse koska en halua ostaa sitä valmista roskaa. Suklaakonvehdit on itse tehtyjä ja voin olen kirnunnut yleensä aatonaattona. Nauran ap sulle kun ylipäätään MENET johku cittariin...
Miksi kuvittelet, että lohi säästetään viikon päähän? Meillä syödään kalaa monta kertaa viikossa, silloin kun halutaan. Jouluksi ehtii hakea uudet kalat. Suositus on kolme kertaa viikossa kalaa. Todennäköisesti nuo kalat on jo syöty.
"Tuoretiskillä" on vanhempaa kalaa ja lihaa kuin hyllyjen pakkauksissa Tämän kertoi kauppiaskaverini. Kun pakkauksen parasta ennen lähenee, kukaan ei enää osta sitä, joten kauppa avaa sen ja myy paljaaltaan tiskiltä. Siinä harva kysyy päivämääriä, koska sehän on "tuoretiski" ja niin ne jämätkin saa myytyä.
No jos itsekin asioit siinä kalatiskillä, niin en naureskelis. Jos tuoretta haluaa niin se kala on käytävä itse pyytämässä. Cittarin kalatiskin kalat ei ole tuoreimmasta päästä, oli ne missä muodossa hyvänsä.
Milloinhan se keskiviikkona myytävä kala on muuten tuotu Suomeen?
erikoinen huumorintaju sulla, mua naurattaa esim Sami Hedberg, hauskat kotivideot ja pikku-Kalle vitsit. mutta olenkin tämmönen juntti.
Vierailija kirjoitti:
KUKA JUNTTI ylipäätään ostaa kalaa CITTARISTA!!!??? Joku köyhimys?
Tätä mäkin ihmettelin! Cittareissahan myydään vain vanhentunutta paskakalaa. Oikea ja herkullinen kala löytyy kyllä ihan jostain muualta. Enemmän tämä aloitus kertoo aloittajastaan kuin samaan aikaan kauppaan osuneista.
Mistä tiedät, että ostivat joulupöytään? Ei tosiaan graavi säily niin pitkään. Tosin en ymmärrä miksi nähdä itse vaivaa, kun saan valmista ja erittäin monipuolista kalaa kauppahallista aatonaattona. Ja vaikka vielä aattonakin =)
Vierailija kirjoitti:
Milloinhan se keskiviikkona myytävä kala on muuten tuotu Suomeen?
Su-ma välisenä yönä. Ja kun ottaa huomioon, että se on käynyt Kiinassa fileoitavana, niin miettikääpä vaan milloin se kala on viimeksi nähnyt merivettä? JA jos sä ap sen vasta keskiviikona graavaat, niin ei ole kyllä syömäkuntoista vielä torstaina.
Mua taas naurattaa kun joku tekee näin noloja avauksia tänne.
Vierailija kirjoitti:
"Tuoretiskillä" on vanhempaa kalaa ja lihaa kuin hyllyjen pakkauksissa Tämän kertoi kauppiaskaverini. Kun pakkauksen parasta ennen lähenee, kukaan ei enää osta sitä, joten kauppa avaa sen ja myy paljaaltaan tiskiltä. Siinä harva kysyy päivämääriä, koska sehän on "tuoretiski" ja niin ne jämätkin saa myytyä.
Ja marinadit peittää vanhemman maun, sekä värin.
Jokainen saa ostaa mitä haluaa ja mistä haluaa.
Minä olen vähän homppeli ja ostan aina kalani Anton & Anton kaupasta.
Vierailija kirjoitti:
Mistä tiedät, että ostivat joulupöytään? Ei tosiaan graavi säily niin pitkään. Tosin en ymmärrä miksi nähdä itse vaivaa, kun saan valmista ja erittäin monipuolista kalaa kauppahallista aatonaattona. Ja vaikka vielä aattonakin =)
Graavaan kalani itse sen vuoksi että lähes aina valmiiksi graavattu on myös valmiiksi leikattu mielestäni liian paksuiksi viipaleiksi. Tykkään että graavikala on niin ohueksi leikattu että se kuultaa läpi, silloin se maistuu parhaimmalle. Varsinkin rasvainen lohi on ällöttävää paksuina viipaleina. Ja huom, kirjolohesta tulee paras graavattu lohi. Eikä graavauksesta ole oikeasti yhtään vaivaa, suolaa, hieman sokeria ja tiukkaan pakettiin jääkaappiin.
Mutta ihmettelen minäkin, mistä ap voi tietää että ihmiset ostivat kalaa joulupöytään?
KUKA JUNTTI ylipäätään ostaa kalaa CITTARISTA!!!??? Joku köyhimys?