Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jakakaa parhaat niksit kinkun valintaan ja valmistukseen!

Vierailija
20.12.2015 |

Olen vasta muuttanut miehen kanssa omaan kämppään ja joulua pitäisi viettää ensimmäistää kertaa omassa taloudessa. Kaipaisin kokeneemmilta vinkkejä kinkun valintaan kahdelle. Onko tuorekinkku parempi kuin pakastettu? Ehtiikö pakastettu kinkku vielä sulaa jääkaapissa? Haluaisin puolikuivan kinkun, mikä olisi sopiva paistolämpötila?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkoviini on joskus puolikuivaa, mutta että kinkku...

Vierailija
2/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorekinkku. Alhaisessa lämmössä ja hitaasti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunti/kg uunissa satasen lämpötilassa. Eka kilo 1,5h. Eli jos on 5 kilon kinkku, niin uunissa 5,5h. Paistomittarista kannattaa myös katsoa et sit kun kunkin paksuin kohta on 75-80 astetta niin kinkku on kypsä.

Vierailija
4/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkun sulatus, ehdit vielä jos ostat pienen kinkun. Paistopussiin ja mittari kinkkuun. Paistat tunti per kilo matalassa lämmössä.

Vierailija
5/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häh, eiks se mies osaa paistaa kinkkua?

Vierailija
6/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen että miehesi iskee kiinni sinun kankkuusi aattona. Joulunviettoa parhaimmillaan. Tuskin kuivaa.Sinappia pakaroille ja nuolemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
20.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teitä on vain kaksi, osta pieni rullakinkku, mitä sitä suurempaa?