Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys kanataskuista

Vierailija
29.11.2015 |

Ostin Kariniemen kotitilan kanataskuja, sellaisia kinkku-juusto täytteisiä, niin voiko niitä syödä kylmänä vai onko pakko paistaa tms.?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi helvetissä haluaisit syödä tuollaisia kylmänä? Hyi saatana. Jos tuollaisia haluat tehdä, niin reilusti rypsiöljyä pannulle, kuumennat niin kuumaksi että savuaa ja sitten heität nuo taskut sinne. Muutama minuutti molemmin puolin, niin pinta on rapea ja sisusta lämmin.

Vierailija
2/4 |
29.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mietin vaan kun en ole aikaisemmin ostanut tuollaisia, vaan niitä Poppiksia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No poppiksiin pätee ihan sama resepti. En niitäkään kylmänä söisi.

Vierailija
4/4 |
29.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa :o mä oon niitä syönyt aina kylmänä, mutta mietin vaan kun luin niitä ohjeita siitä pakkauksesta.