Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyi että, tumma suklaa on pahaa!

Vierailija
08.04.2007 |

Ostin jotain pirun kallista suklaata, jossa on 85 % kaakaota. Hyi kauhea! Jää syömättä. Ajattelin, että on samalla terveellistä. Mieluummin vähän ja harvoin, mutta hyvää.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
08.04.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruuanlaitossa sitä tosin voi käyttää, mutta ei silloinkaan ilman runsasta laimentaista kermalla.

Vierailija
2/5 |
08.04.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus maistoin suklaata jossa oli muistaakseni yli 90% kaakaota ja ei sitä yskimättä voinut syödä. Sellainen 65-70 % kaakaota on vielä hyvää, siis tällaiselle tummasta suklaasta pitävälle, sen yli menee jo kakistelun puolelle...



Kuinka moni teistä vastaajista on muuten ikinä maistanut suklaata jossa on 85% kaakaota??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
08.04.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään kyllä tummasta, paras mielestäni 65 prossanen.

Vierailija
4/5 |
08.04.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai siis tietysti saat olla sitä mieltä.



Mutta minusta tummasuklaa on ihaninta. Ja jotkut Fasun siniset ja muut aivan karseita.

Vierailija
5/5 |
08.04.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta kyl mä yleensä tota 70 ostan