Kuka voi syödä pestoa
ja mihin käytätte sitä? Mun mielestä se on ällöä, kun pelkkää öljyä ja tomaattia(?)
Kommentit (62)
Tomaattia? Sehän on vihreää! Basilikaa, öljyä, parmesania, pinjansiementä/jotain pähkinää...
Pesto ei ole öljyä ja tomaattia. Toiseksi ei sitä pestoa sellaisenaan syödä.
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
Osta tuorepestoa, nam! Se on ihanaa ihan pastan seassa tai paahdetun tumman leivän päällä pestoa ja tuoretomaattia! Nam! Säilykepesto onkin ihan irvikuva kunnon pestosta.
Meillä 13 v:n herkkua on tuorepasta ja pesto:) Ja muidenkin.
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
[/quote]Vain sen pääraaka-aineen määrä täytyy ilmaista prosentteina.
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
[/quote]
Tuo on pesto rossoa, se ei ole se prototyyppisin pesto. Miten et maista niitä muita makuja ollenkaan?
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:04"]
Osta tuorepestoa, nam! Se on ihanaa ihan pastan seassa tai paahdetun tumman leivän päällä pestoa ja tuoretomaattia! Nam! Säilykepesto onkin ihan irvikuva kunnon pestosta.
[/quote]
Mistä sitä saa? Täytyy ehkä tehdä sitten itse.
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:04"][quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
[/quote]Vain sen pääraaka-aineen määrä täytyy ilmaista prosentteina.
[/quote]
Tuolla ei ole mitään tekemistä oikean pedton kanssa. Siinä ei ole tomaattia (punainen pesto on erikseen)
Punainen tai vihreä pesto, ihania molemmat. Pastan kanssa, pizzan päällä, grillatun broilerin kanssa... Oon joskus tehny pesto-broilerikiusaustakin. Pestolohi...
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
[/quote]
Tomaattipesto ei olekaan hyvää, maistuu lähinnä öljyiselle aurinkokuivatulle tomaatille. Vihreä on paljon parempaa.
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:04"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
[/quote]Vain sen pääraaka-aineen määrä täytyy ilmaista prosentteina.
[/quote]
Jahas. Opin taas jotain. Kiitos tästä informaatiosta.
Pöräytä itse tehosekoittimella: basilikaa, pinjansiemeniä, valkosipuli ja öljyä. Namskis. Ja parmesaania sekaan. Namskis
On olemassa ainakin vihreää ja punaista pestoa. Punaisessa pestossa on tomaattisosetta. Lienee sanomattakin selvää, että itsetehtynä pesto on parempaa.
Käytän pestoa pastan kastikkeena, "laimennan" hiukan oliiviöljyn kanssa ja teen salaattikastiketta sekä joskus kuorrutan uunikalaa pestoparmesanseoksella. Ei ehkä kevyintä, mutta en mä sitä joka päivä syökään :D
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:05"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]
[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]
Pesto ei ole tomaattia
[/quote]
tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.
Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)
[/quote]
Tuo on pesto rossoa, se ei ole se prototyyppisin pesto. Miten et maista niitä muita makuja ollenkaan?
[/quote]
Noi puskee päälle niin voimakkaasti. Yleensä makuaistini on erittäin herkkä, joten ehkäpä ne sitten tukkivat makunystyrät. (tehdäänpä pieni makutesti taas) Söin tosin äsken, mutta kuiten ..
Paitsi Lidlin tuorepesto meni roskiin, kun siinä luki sisältävän nilviäisiä. Hell yes!
Syön pastan seassa, pestoa ja vähän parmesaania. Mutta lue peston tuoteseloste. Jos on perunaa mukana, älä osta. Se on halvempaa ja pahaa.