Herkullisin jälkiruoka? Tekisin creme breleeta mutta ei ole sitä polttimoa ;-)
Kommentit (13)
Onko uuni silloin muilta osiltaan pois päältä?
Eli ensin bruleet "paistetaan" tarvittavassa lämpötilassa ja sen jälkeen hetkeksi vastukset päälle?
Hellan ohjeet kadonneet ;-(
Muu uuni ei siis silloin ole toiminnassa.
Bruleet vaan pellille ja ihan ylätasolle ja uuni kuumalle. Ei tarvii sit olla kun minuutin jos sitäkään... Älä siis heteksikään jätä valvomatta.
Näin olen itse tehnyt ja hyvää on tullut.
t. 3, se joka ehdotti grillivastusta.
Muu uuni ei siis silloin ole toiminnassa.
Bruleet vaan pellille ja ihan ylätasolle ja uuni kuumalle. Ei tarvii sit olla kun minuutin jos sitäkään... Älä siis heteksikään jätä valvomatta.
Näin olen itse tehnyt ja hyvää on tullut.t. 3, se joka ehdotti grillivastusta.
Täytyy tänään tehdä testikappaleet.
Olin ajatellut ostaa ne oikeanlaiset vuoat mutta äsken avatessani astiakaapin juolahti mieleeni voisikohan ne tehdä kahvikupeissa? Valkoista luuposliinia, eivät ihan ohutta.
Kooltaan kupit ovat perinteisen kahvikupin ja mukin välistä.
Menisivätköhän kupit uunissa tuusannuuskaksi?
Älä mene kysymään kaupasta polttimoa, ohjaavat sut johonkin autotarvikemyymälään, oikea laite on nimeltään liekitin :)
lämmin suklaakakku tai leivos ja sen kanssa vaniljajäätelöä!
Aamutuimaan...ja silmät ristissä ;-))
Älä mene kysymään kaupasta polttimoa, ohjaavat sut johonkin autotarvikemyymälään, oikea laite on nimeltään liekitin :)
Ja älyttömän helppo tehdä, ei tarvitse edes liekitintä ;)
liekitintä keittiössä, ei sitä tarvi kuin kiireessä.
Onko brulee suht helppo valmistaa?
Pitäisikö tyytyä johonkin takuuvarmaan?
Brulee on monen vieraani lempijälkkäti ja ajattelinkin yllättää!
Mutta tuleekohan siitä todellakin yllätys? Kamala vetinen mössö mustatksi palaneella kannella ;-)
Uskaltaisikohan kokeilla vaömistamista niissä kahvimukeissa?
ap
mutta oma suosikkini on ehdottomasti tiramisu. Hyvänä kakkosena tavallinen juustokakku, etenkin jos sen kanssa saa esim. mansikoita.