Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Porkkanakakun kuorrute! Onko siinä aina tuorejuustoa?

Vierailija
04.01.2011 |

Söin kerran porkkanakakkua ja se oli todella herkullista. Kuorrute maistui sokerilta ja appelsiinimehulta, mutta ei pelkältä tomusokerilta eikä ollenkaan tuorejuustolta.



Miten te teette porkkanakakun kuorrutuksen? Onko siinä aina tuorejuustoa? Ihmettelen kun ei se kakku maistunut juustolta. Haluaisin tehdä samanlaista kuorrutusta kuin se oli mitä söin... Vaikeaa.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen nähnyt, on aina tuorejuustoa. Myös pölysokeria ja tosiaan vaikka app.mehua.

Vierailija
2/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomusokeria, koskenlaskijaa ja sulaa margariinia. On mielestäni parempaa kuin tuorejuustoon tehty, eikä moni arvaa siinä juustoa olevan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

googlailin tuossa tovin jo ennen tänne kirjoittamista ja ihmettelin, kun kaikissa ohjeissa tuntui olevan tuorejuustoa tai sulatejuustoa!

Eli olikohan siinä syömässäni kakussa sittenkin juustoa? Ei sitä maistanut kyllä ollenkaan!

Vierailija
4/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

juustolta.



Voita, sulatejuustoa ja muistaakseni tomusokeria.

Vierailija
5/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

juustolta.

Voita, sulatejuustoa ja muistaakseni tomusokeria.

Vierailija
6/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen kuorrutteen pitäsi juustolle maistuakaan, edes silloin kun siinä on tuorejuustoa. Leivontaan tarkoitetut eivät yleensä maistu "läpi". Mutta jos pelkkä ajatus tuorejuustosta riittää negatiiviseen mielikuvaan, niin kyllähän näitä kuorrutteita voi soveltaa muista kakuista. Sinun kakkusi, joten saat ihan itse valita sopivan :)

Useimmissa ohjeissa käytetään kuitenkin maustamatonta tai sitruunan tms. makuista tuorejuustoa, mutta etsimällä löydät varmasti sopivan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jossa tomusokeria, on minun ohjeessani. Voi korvata myös maustamattomalla tuorejuustolla, johon laittaa raastettua appelsiininkuorta.

Vierailija
8/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei minulla mitään juustoja vastaan ole, leivän päällä rakastan niitä, mutta ajatus juustosta makean kakun päällä tuntuu vähän oudolta.

Taidampa ostaa sellaista tuorejuustoa tai sulatejuustoa ja tehdä kuorrutuksen ohjeen mukaan (löysin kotikokit.net sivulta monta kivaa) ja jos se on pahaa niin en laita sitä kakun päälle :) Sulatan siihen vaikka valkosuklaata, siitä pidän ainakin.



Kiitos teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suklaan voit sitten maustaa vielä appelsiininkuorella tai sekoittaa siihen rouhittua pähkinää.

Mutta suosittelen kokeilemaan tuorejuustoa, viola tms. eivät maistu juustolta, onhan ne makeisiin leivonnaisiin tarkoitettu käytettäväksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kaksi