Lue keskustelun säännöt.
hapanta kermaa. Miten kauan sitä voi
03.01.2011 |
käyttää? Katsoin hapankermakakkuohjeita, mutta kuinka vanhaa kermaa voi käyttää ilman vatsavaivoja? Olis yksi purkki, pvm 29.12.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä tein uudeksi vuodeksi suolaisen piirakan, johon upotin smetanapurkin päiväyksellä 1.11. =0)
Emme kuolleet kukaan, eikä kukaan valitellut vatsavaivoja. Eli näin ollen, jos tavallinen kerma (eli ei valmiiksi hapatettu) on päivätty 29.12. niin todellaKIN voi käyttää vielä ainakin viikon tästä eteenpäin. Sitten kun on kiinteä ja neste erkaantunut, niin sit älä käytä enää, paksuuntuneenkin kerman voi just jonnekin paistettavaan laittaa ihan hyvin.