Voiko kermavaahdon pursottaa pakastepussin kulmasta läpi
Kommentit (25)
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 18:53"]
En suosittele. Leikkaa siihen kulmaan ensin pieni aukko.
[/quote]
Tuo on totta. Ei se välttämättä tuu siitä läpi. Mä yritin sitä joskus ja pussi poksahti. Sitten älysin leikata pussin kulman auki
Pussi on pursotinta parempi; helpompi täyttää ja tilavuus on suurempi!
^Pursotinpusseja on paljon eri kokoja...
Kannattaa laittaa keittiöpyyhe pussin ympärille, niin ei kerma juoksetu käsien lämmöstä.
Käytätkö kuitenkin myös pursotinpäätä vai tuleeko ilman sitäkin hyvännäköistä?
Minä teen aina niin vaikka omistan pursottimenkin. Ei tarvitse pestä kuin tylla, jos käytän sitä välillä ihan usoraan pussista.
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:06"]
Minä teen aina niin vaikka omistan pursottimenkin. Ei tarvitse pestä kuin tylla, jos käytän sitä välillä ihan usoraan pussista.
[/quote]
usoraan=pursotan
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:07"]
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:06"]
Minä teen aina niin vaikka omistan pursottimenkin. Ei tarvitse pestä kuin tylla, jos käytän sitä välillä ihan usoraan pussista.
[/quote]
Ei se mennyt noinkaan, ei pitäisi katsella Downtown Abbeya ja kirjoittaa yhtä aikaa. :D
usoraan=pursotan
[/quote]
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:02"]
Kannattaa laittaa keittiöpyyhe pussin ympärille, niin ei kerma juoksetu käsien lämmöstä.
[/quote]
Ennen kuin alan pursottamaan, pidän käsiäni tunnin pakastimessa molemmissa käsissä esim. jäiset pakastevihannespussit. Näin kerma ei juoksetu ja pyyheliina ei ole tiellä.
no sillee se sunkin mummo sen teki noin 50 vuotta sitten, kun se oli ekana keränny lypsyn jälkeen seisoneesta maidosta kerman pois päältä ja vispannu sen käsin
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:22"]
no sillee se sunkin mummo sen teki noin 50 vuotta sitten, kun se oli ekana keränny lypsyn jälkeen seisoneesta maidosta kerman pois päältä ja vispannu sen käsin
[/quote]
Mahtoiko mummolla olla pakastepussia, kun ei tainnut juuri olla pakastimiakaan.
Ot mutta pursottaa on muuten hauska sana "oota nyt kun mä pursotan loppuun ensin" :')
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:14"]
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:02"]
Kannattaa laittaa keittiöpyyhe pussin ympärille, niin ei kerma juoksetu käsien lämmöstä.
[/quote]
Ennen kuin alan pursottamaan, pidän käsiäni tunnin pakastimessa molemmissa käsissä esim. jäiset pakastevihannespussit. Näin kerma ei juoksetu ja pyyheliina ei ole tiellä.
[/quote]
Tunnin pakastimessa?
Vain mielikuvituksen puute on rajana kermavaahdon pursottelussa.
- Kinuskipiski -
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:57"]
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:22"]
no sillee se sunkin mummo sen teki noin 50 vuotta sitten, kun se oli ekana keränny lypsyn jälkeen seisoneesta maidosta kerman pois päältä ja vispannu sen käsin
[/quote]
Mahtoiko mummolla olla pakastepussia, kun ei tainnut juuri olla pakastimiakaan.
[/quote]oliko mummolla sitä muovipussiakaan?
[quote author="Vierailija" time="09.05.2014 klo 01:08"]
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:57"]
[quote author="Vierailija" time="08.05.2014 klo 19:22"]
no sillee se sunkin mummo sen teki noin 50 vuotta sitten, kun se oli ekana keränny lypsyn jälkeen seisoneesta maidosta kerman pois päältä ja vispannu sen käsin
[/quote]
Mahtoiko mummolla olla pakastepussia, kun ei tainnut juuri olla pakastimiakaan.
[/quote]oliko mummolla sitä muovipussiakaan?
[/quote]
Ehkä mummolla oli voipaperista tehty tötterö. Toimii hyvin vielä nykyäänkin.
En suosittele. Leikkaa siihen kulmaan ensin pieni aukko.