listataan karppaajan vappuherkkuja!
Kommentit (8)
1 kg oivariinia, 1 litra täysrasvaista kermaa ja 2 kg punaista lihaa. Nuo siis per ruokailija. Valmistetaan ruokailijan haluamalla tavalla.
[quote author="Vierailija" time="30.04.2014 klo 00:29"]
1 kg oivariinia, 1 litra täysrasvaista kermaa ja 2 kg punaista lihaa. Nuo siis per ruokailija. Valmistetaan ruokailijan haluamalla tavalla.
[/quote]
Ai tosiaan, viina jäi. No karppaajalle sopii tiukka viina jota ei blandata ollenkaan ettei vaan tule hiilareita. Sitä voi laittaa tarjolle vaikka 0.5 litraa/ruokailija.
Oivariinia? What? Voita!
En itse karppaa, mutta en vain tykkää perunasta/pastasta/leivästä jne. Vappuna ajattelin väsätä av-klassikon, katkarapucocktailin. Avokadon puolikkaaseen jokiravunpyrstöjä, majoa, sitruunamehua jne. Pääruoaksi todennäköisesti kuhaa, siikaa tai ahvenfileitä, mitä ahti kalatiskiltä antaakaan, ja parsaa ja joku soosi. Jälkkäriksi juustoja.
Ei noista mikään varmaan perinteinen vappuherkku ole, mutta olisi tylsää pakolla syödä jotain munkkeja, jos ei vain tykkää. Kehitä omat vappuherkkusi. :>
Punainen liha ja kerma kuulostaa hyvältä! Laitan vatkatun kerman lihojen päälle ja ei muuta kun lihat rasiaan evääksi :) Miten on, onko karpille paras alkoholijuoma kuiva viini vai kirkas viina? Kirkkaat viinat ei oikein maistu...
ap
Munakokkeli.Siis riko pannulle 3 munaa ja möyhennä kun alkavat hyytyä.Mausteeksi Herbamarea.Sitten samaan pannuun 5 pieneksi paloiteltua hk: n prinssinakkia.Ruskista ja se on siinä.Päälle voi raastaa emmentaalia tai raejuustoa.Ruokajuomaksi tuopillinen JÄÄKYLMÄÄ vettä.
Meillä tänään sisäfilepihvit, parsaa ja voisulaa, juomaksi punaviini. Kerran vuodessa voi kyllä munkkejakin paistaa joten niitä jälkkäriksi espresson kanssa.
Nakit, viina