Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihapihvit paistinpannulla??

Vierailija
17.02.2014 |

Voisko joku auttaa? Miten ihmeessä pihvit saa paistettua pannulla? Hajoaa aina ihan mössöks, ku yritän? Varmaan joku helppo juttu, mitä en nyt vaan tajuu?

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakasta ensin ja paista jäisenä :)

Vierailija
2/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä liian pieniä pihvejä edes yritä, opettele tuhdimmilla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeesti jäisenä??

 

Miten pieniä on liian pienet? Noita mahtui 4 samaan aikaan pannulle ja aika paksuja?

Vierailija
4/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 18:50"]

Voisko joku auttaa? Miten ihmeessä pihvit saa paistettua pannulla? Hajoaa aina ihan mössöks, ku yritän? Varmaan joku helppo juttu, mitä en nyt vaan tajuu?

[/quote] Miten muuten niita voi sitten tehda? Aina olen pannulla paistanut ja hyvia ovat olleet. Ala kaantele ennenkuin alapuoli on kunnolla paistunut. Kylla ne hajoavatkin jos liian nopeasti alat kaantamaan.

Paistuuhan BK:n hampurilaisetkin ihan avogrillissa ritilan paalla hajoamatta.

Vierailija
5/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äiti teki aina uunissa ja oon itekin tehnyt uunissa. Nyt lapsi haluaa pannulla paistettuja ja yritän opetella, mutta ei vaan tuu mitään.

 

Miten pitkään pitää odottaa ennen kääntämistä? Olen odottanut, että massa ruskistuu noin puoleenväliin korkeutta reunoista?

Vierailija
6/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 19:15"]

Äiti teki aina uunissa ja oon itekin tehnyt uunissa. Nyt lapsi haluaa pannulla paistettuja ja yritän opetella, mutta ei vaan tuu mitään.

 

Miten pitkään pitää odottaa ennen kääntämistä? Olen odottanut, että massa ruskistuu noin puoleenväliin korkeutta reunoista?

[/quote] Niin kauan etta alapuoli on kunnolla ruskea, yleensa siina vaiheessa se hampurilainen alkaa irrota pannusta ihan itsekseen. Laita lasta varovasti hampurilaisen alle niin etta koko lasta on sen alla eika reunat jaa roikkumaan. Sitten nopeasti kaannat.

Googleta 'how to fry a hamburger', tulee paljon ohjeita ihan kuvien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Don't crowd your frying pan! Itse opin vihdoin, että 2/3 pannusta eli omastani se kolmas pihvi pois, ja nyt paistuu aivan mahtavasti kaksi isoa kerrallaan. Myös todella kuuma pannu siinä vaiheessa kun pihvit tulille laittaa, on tärkeää.

Vierailija
8/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koitetaanpa näillä vinkeillä, kiitos! :)

Poika tuossa tomerana totes, et äiti, taasko pihvit hajos? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 19:52"]

Koitetaanpa näillä vinkeillä, kiitos! :)

Poika tuossa tomerana totes, et äiti, taasko pihvit hajos? :D

[/quote] Kylla se poika tietaa mika maistuu hyvalle! Ala lannistu jos ne menee pipariksi, tee niista Slopppy Joe "hampurilaisia" kastikkeen kanssa.

Vierailija
10/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä aina pakastan pihvit, jos ideana on tehdä sellaisia pikaruokamaisia pihvejä. Ihan vain raa'asta jauhelihasta muotoilee pihvit, pakastimeen pariksi tunniksi, sitten pannulle. Tulee ohuita ja kestäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla loppu pihvien hajoilut kun jätin taikinasta munan, korppujauhon ja nesteen pois. Vain liha ja mausteet.

Vierailija
12/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:05"]

Mulla loppu pihvien hajoilut kun jätin taikinasta munan, korppujauhon ja nesteen pois. Vain liha ja mausteet.

[/quote] Jep, eihan niihin pikaruokaloitten hampurilaisiinkaan mitaan muuta laiteta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä laitan normaalitaikinan joukkoon ruokalusikallisen perunajauhoja, ei vaikuta makuun mutta pihvi pysyy koossa, tietenkin tuo neuvo ettet käännä liian aikaisin on hyvä.

Vierailija
14/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:05"]Mulla loppu pihvien hajoilut kun jätin taikinasta munan, korppujauhon ja nesteen pois. Vain liha ja mausteet.

[/quote]

Joo ja tilkka vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:11"]

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:05"]

Mulla loppu pihvien hajoilut kun jätin taikinasta munan, korppujauhon ja nesteen pois. Vain liha ja mausteet.

[/quote] Jep, eihan niihin pikaruokaloitten hampurilaisiinkaan mitaan muuta laiteta.

[/quote]

Juu ei... pakasteita ne ovat, siksi pysyvät niin hyvin kasassa. :)

- nro 11, aikoinaan Mäkkärissä kesätyörahoja tienannut

 

Vierailija
16/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:15"]

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:11"]

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:05"]

Mulla loppu pihvien hajoilut kun jätin taikinasta munan, korppujauhon ja nesteen pois. Vain liha ja mausteet.

[/quote] Jep, eihan niihin pikaruokaloitten hampurilaisiinkaan mitaan muuta laiteta.

[/quote]

Juu ei... pakasteita ne ovat, siksi pysyvät niin hyvin kasassa. :)

- nro 11, aikoinaan Mäkkärissä kesätyörahoja tienannut

 

[/quote]

 

No mitä niihin laitetaan lihan ja mausteiden lisäksi?

Vierailija
17/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee sitkeämpi taikina. Vähennä korppujauhoja ja vatkaa enemmän.

Vierailija
18/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dijon sinappia ja vain munankeltuaisia.

Vierailija
19/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää tulee kun muotoilee jauhelista pihvit ja lisää suolaa ja pippuria vasta  pannulla.

Jos tekee 'mureketaikinasta' niin koita niin että teet reilun kokoisen lihapullan ja laitat sen pannulle, välittömästi siinä pannulla sitten painat lastalla sen lituskaksi pihviksi, sitten odotat että kypsuu ennenkö käännät.

Vierailija
20/24 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:18"]

[quote author="Vierailija" time="17.02.2014 klo 20:15"]

Juu ei... pakasteita ne ovat, siksi pysyvät niin hyvin kasassa. :)

- nro 11, aikoinaan Mäkkärissä kesätyörahoja tienannut

 

[/quote]

 

No mitä niihin laitetaan lihan ja mausteiden lisäksi?

[/quote]

Juu ei = juu, niissä ei ole muuta kuin lihaa ja mausteita. Sori, huonosti kirjoitettu. :)

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän viisi