Kanttarellista ruokaa?
Kommentit (6)
Mitäs tuohon kastikkeeseen tulis? Ja kiitti vastauksesta.
Paistat kantarellit nopsaan kuumalla pannulla, ei liikaa kerralla. Hiukka voita, ja sipulia kuullotat (ei liikaa sipulai eikä sipuli saa ruskistua) sitten ripottelet hiukan vehnäjauhoja pyörittelet hetken ja lisäät kevytkermaa tai maitoa. Tai voit laittaa vain kuohukermaa, ei jauhoja. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
Mä teen kanttarellikastiketta mitä laitan paahtoleivän päälle ja uuniin hetkeksi :) keitetään aina kanttarellien neste pois kattilassa ja sit pakastetaan ja yleensä tuleekin pakastetuista kanttarelleista tehtyä. Eli paistinpannulle reilusti voita, sulatettujen kanttarellien paisto ja päälle kermaa ja maizenalla suurustaminen ja sit suolaa. Kun on valmista niin laitetaan paahtoleipien päälle ja uuniin, ihan älyttömän hyvää. Ja toki parempi jos tuoreita kanttarelleja :) tänään ajattelin testata ekaa kertaa niin että paistaa pekoninpaloja, hienonnettua sipulia ja kanttarelleja ja tehdä kastike perunoille, saas nähdä et miten onnistuu :)
Pannulla voissa sipulien kanssa paistettuna. Siihen joku pihvi kylkeen.
Kantarellirisotto, kantarellikeitto, kantarellipekonimuhennoksella täytetyt kesäkurpitsat, päälle voimaakaan maukuinen juustokuorrute. Kantarellikastike ja paistettua kalaa. Kantarellilasagne.