Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kakkupohjan paisto kiertoilmauunissa?

Vierailija
05.05.2012 |

onnistuuko se kiertoilmalla vai pitääkö paistaa ihan tavallisella lämmöllä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei!

Halkeileeko päältä Oli KYsymys?? Saisiko siihen vastauksen??? KIitos.

Vierailija
2/5 |
13.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erona on vaan se, että lämpötilaa kannattaa hieman laskea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

160 ?

Vierailija
4/5 |
09.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei!

Miten paistan kiertoilmauunissa. Ensin kuivakakkuni kohoaa kauniisti. Sitten pinta yks-kaks alkaakin repeilemään.  Kahvikakusta kuiva sellaisesta ei tule millään tasaista pintaa vaikka laittaisin kostutun leivinpaperinkin.  Auttakaa ja kertokaa voisiko ongelman mitenkään korjata. Olen tehnyt vaikka mitkä temput ja aina on sama juttu, kakusta ei saa kauniita paloja??

 

 

Vierailija
5/5 |
09.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun mielestäni onnistuu helpommin kiertoilmauunissa kuin tavallisessa. Laitan kiertoilmauuniin alemman lämpötilan kuin tavalliseen, esim. jos tavallisessa paistettaisi 200 asteessa, paistan 175 asteessa.