kakkupohjan paisto kiertoilmauunissa?
onnistuuko se kiertoilmalla vai pitääkö paistaa ihan tavallisella lämmöllä?
Kommentit (5)
Erona on vaan se, että lämpötilaa kannattaa hieman laskea.
Hei!
Miten paistan kiertoilmauunissa. Ensin kuivakakkuni kohoaa kauniisti. Sitten pinta yks-kaks alkaakin repeilemään. Kahvikakusta kuiva sellaisesta ei tule millään tasaista pintaa vaikka laittaisin kostutun leivinpaperinkin. Auttakaa ja kertokaa voisiko ongelman mitenkään korjata. Olen tehnyt vaikka mitkä temput ja aina on sama juttu, kakusta ei saa kauniita paloja??
Minun mielestäni onnistuu helpommin kiertoilmauunissa kuin tavallisessa. Laitan kiertoilmauuniin alemman lämpötilan kuin tavalliseen, esim. jos tavallisessa paistettaisi 200 asteessa, paistan 175 asteessa.
Hei!
Halkeileeko päältä Oli KYsymys?? Saisiko siihen vastauksen??? KIitos.