Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten lettutaikinasta saa paakuttoman?

Vierailija
07.06.2012 |

Aina mulla jää siihen taikinaan hirveät jauhopaakut vaikka lisäilen jauhoa pikkuhiljaa ja vispaan samaan aikaa ARGH

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ennen paistamista, vatkaile vähän välillä.

Vierailija
2/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en kyllä tajua, miten se sitten sillain tekee. Käytätkö kuitenki ihan tavisjauhoja? Lettutaikinan pitäis antaa levätä 30min ennen paistoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan vatkaa koko ajan kun tiputtelet jauhoja.

Vierailija
4/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen jälkeen kun ne ovat sekaisin, lisäät kananmunat ym.

Vierailija
5/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auttaisiko se, että lisäät jauhot pieneen määrään nestettä? Saat vatkattua helpommin tasaisen tahnan, ja sitten lisäät lopun maidon.

Vierailija
6/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä aina sekottanut munat ja maidon sekaisin, sitten jauhot,sokerit ja suolan sekaisin, sitten hiljaa vatkaten ripotellut jauhot nesteeseen, viimeiseksi sula voi.



Laitatko tarpeeksi nestettä taikinaan tai munaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita vajaa puolet maidosta kulhoon ja sekoita siihen vehnäjauhot kerralla (vispilällä) kunnes on paksua tasaista velliä, lisää loput maidosta



sen jälkeen lisäät vasta munat ja suolan ja (sokerin)



näin teen ja opetan oppilaitakin tekemään



Jos kuitenkin paakkuja ota käteesi sauvasekoitin ja surauta ohukaistaikina sileäksi.



Onnistumisen iloa!