Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pika-apu! Voiko hasselrouhetta laittaa toskakakkuun mantelirouheen sijasta?

Vierailija
04.05.2012 |

Tokikin VOI, mutta toimiiko? Mantelirouhetta just nyt ei oo, hasselpähkinärouhetta löytyisi...



Ystävällisesti kyselee ei-niin-innokas-leipuri =)

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai joku on testannut, tai osaa kokeneena leipojana sanoa, onko se niin nöpönuukaa mitä moskaa sinne sekaan heittää...?

Vierailija
2/6 |
04.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

manteli on minusta se ainoa oikea, mutta kyllä siitä hasselistakin syötävä tulee..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tosin ihan samanmakuista kuin toscakakusta, mutta hyvää kuitenkin.

Vierailija
4/6 |
04.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei!

Itse laitan toscapiirakan päälle mantelilastuja. Maku lähinnä tulee runsaan rasvan ja sokerinn mausta, eikä juurikaan mantelista. Suutuntuma on toki erilainen rouheesta ja lastusta. nim. työkseen leipova

Vierailija
5/6 |
04.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilen siis tuolla, niin ei tarvitse lähteä kauppaan. =)

Vierailija
6/6 |
04.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta ihan syötävää kyllä.



Itse käytän tosi paljon manteleita toscakakkuun, ja ihan kokonaisina siihen päälle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi neljä