Lue keskustelun säännöt.
Pika-apu! Voiko hasselrouhetta laittaa toskakakkuun mantelirouheen sijasta?
04.05.2012 |
Tokikin VOI, mutta toimiiko? Mantelirouhetta just nyt ei oo, hasselpähkinärouhetta löytyisi...
Ystävällisesti kyselee ei-niin-innokas-leipuri =)
Kommentit (6)
manteli on minusta se ainoa oikea, mutta kyllä siitä hasselistakin syötävä tulee..
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei tosin ihan samanmakuista kuin toscakakusta, mutta hyvää kuitenkin.
Hei!
Itse laitan toscapiirakan päälle mantelilastuja. Maku lähinnä tulee runsaan rasvan ja sokerinn mausta, eikä juurikaan mantelista. Suutuntuma on toki erilainen rouheesta ja lastusta. nim. työkseen leipova
Kokeilen siis tuolla, niin ei tarvitse lähteä kauppaan. =)
mutta ihan syötävää kyllä.
Itse käytän tosi paljon manteleita toscakakkuun, ja ihan kokonaisina siihen päälle.
Kai joku on testannut, tai osaa kokeneena leipojana sanoa, onko se niin nöpönuukaa mitä moskaa sinne sekaan heittää...?