Mutta mieluummin eilen. Jos kala on jäähdytetty paistamisen jälkeen nopeasti eikä se ole seisonut pitkiä aikoja lämpimässä, niin sitten varmaankin voisi sen syödä. Riippuu monestakin asiasta: miten vanhaa kala oli silloin kun se paistettiin? Jos oli samana päivänä pyydystettyä niin on ihan eri asia kuin että se oli jo silloin toissapäiväistä.
Ihan rohkeasti maistat ja haistat sitä, siitä voi päätellä paljon.
Mutta mieluummin eilen. Jos kala on jäähdytetty paistamisen jälkeen nopeasti eikä se ole seisonut pitkiä aikoja lämpimässä, niin sitten varmaankin voisi sen syödä. Riippuu monestakin asiasta: miten vanhaa kala oli silloin kun se paistettiin? Jos oli samana päivänä pyydystettyä niin on ihan eri asia kuin että se oli jo silloin toissapäiväistä.
Ihan rohkeasti maistat ja haistat sitä, siitä voi päätellä paljon.