Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten syötte leipäjuustoa?Minkä kanssa? ev

Vierailija
17.03.2009 |

.

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

paljaaltaan kylmänä

salaatissa kylmänä

hillojen ja kermavaahdon kanssa kuumana

Vierailija
2/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppi syö sitä kahvin kanssa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan kylmiltään jälkiruokana.

Vierailija
4/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmänä ihan paljaaltaan, kylmänä lakkahillon kanssa.



Mutta parastahan tuo on foliossa grillattuna (oih, oispa jo kesä...) tai sitten mikrossa lämmitettynä pienen kermatilkan kera ja päälle kruunuksi lakkahilloa. Nam!

Vierailija
5/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjanmaalla mun anoppi liottaa sitä kahvissa ja syö niin. Ei ollut muuten yhtään niin pahaa kuin kuulostaa :)

Itse syön mieluiten salaatissa.

Vierailija
6/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kylmänä ei maistu mielestäni miltään, narskuu vaan hampaissa.



Lakkahillosta en pidä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam.

Vierailija
8/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmänä ihan paljaaltaan, kylmänä lakkahillon kanssa.

Mutta parastahan tuo on foliossa grillattuna (oih, oispa jo kesä...) tai sitten mikrossa lämmitettynä pienen kermatilkan kera ja päälle kruunuksi lakkahilloa. Nam!

enpä ole muuten eläissäni tiennyt että leipäjuustoa voi syödä lämpimänä... Kaikkea sitä oppii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan juuri ennen pöytään tuomista. Se ehtii siinä vähän lämmetä ja on TODELLA hyvää!

Vierailija
10/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

palastellaan juusto, mikroon niin että lämpenee ja siihen päälle kinuskikastiketta. On muutes sairaan hyvää! Konsulentti oli kaupassa maistattamassa ja siitä tämä lähti. Kepittää lakkahillonki mun mielestä. Mieskin ihan heikkona tähän herkkuun

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

leipäjuustoa paksu siivu hapankorpun päälle ja mikroon kunnen juusto sulaa

Vierailija
12/29 |
17.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

MAM-kananmakuisten nuudeleiden kanssa. Keitän nuudelit vähällä vedellä ja jätän nestettä kastikkeeksi. Olen palastellut 1/4 koko juustosta, + yhden tomaatin. Kuumat nuudelit päälle ja nassuun. Opiskeluajoilta jäi ja olen vielä 10 vuodenkin päästä ihan koukussa, mies jäi kanssa koukkuun kun kokeili :=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuudelit ja leipäjuusto ovat superherkkujani molemmat, kas kun en ole itse älynnyt yhdistää niitä. Kiitos ja kumarrus tästä vinkistä (hyppää autoon ja kaasuttelee siltä seisomalta kauppaan)!

Vierailija
14/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikainen lämmitys, lakkahilloa päälle, jos on, kahvin kanssa ihanaa.

Kaljavellissä parasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse syon yleensä kylmänä jääkapista suoraan tai sittrn mikrotan leipiksen palasia vähän ja laitan päälle jotain hyvää hilloa.

Vierailija
16/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

- Kylmänä sellaisenaan suupalan kokoisina lohkoina esim iltapalalautasella. Usein seurana viinirypäleitä, omenalohkoja ym

- Kylmänä salaatin seassa

- Jälkiruokana kuumana: Hetkeksi uuniin, päälle kanelia ja sokeria ja ihan tilkka kermaa. Tarjotaan lakkahillon kanssa NAM

Vierailija
17/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmänä mustaviinimarjahyytelön kanssa.



Joskus lämmitän, eikä ole hullumpaa sellaisenakaan.

Vierailija
18/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmänä vuorisuolan kanssa sellaisenaan



Kermassa lämmitettynä jonkun hillon kera



Tota kinuskikastiketta pitää testata heti!!!

Vierailija
19/29 |
23.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paloitellaan kuuman mustan kahvin sekaan, annetaan hetki sulaa ja pehmetä siellä ennen kuin lisätään maito. Sitten lusikoidaan juustopaloja suuhun kahvin hörppimisen välissä. Yllättävän hyvää.



Parasta mielestäni on ehkä niin, että pannaan leipäjuuso uuninkestävään vuokaan, lorautetaan päälle kuohukermaa ja ripotelaan fariinisokeria. Sitten uuniin ja annetaan olla niin et sulaa vähän ja kuplii, muttei liika löllöksi paisteta. Sitten päälle hilloja/lakkoja. NAM!



Käytän myös salaatin seassa ja ruoissa. Savuporopiiraassa on todella hyvää. Sopii hyvin liharuokiin.

Vierailija
20/29 |
22.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmänä ihan paljaaltaan, kylmänä lakkahillon kanssa.

Mutta parastahan tuo on foliossa grillattuna (oih, oispa jo kesä...) tai sitten mikrossa lämmitettynä pienen kermatilkan kera ja päälle kruunuksi lakkahilloa. Nam!

enpä ole muuten eläissäni tiennyt että leipäjuustoa voi syödä lämpimänä... Kaikkea sitä oppii.

Usein ilman mitään lisukkeita, mutta jos kaapista sattuu lakkahilloa (miksei jotain muutakin) löytymään niin sitäkin parempaa. Pitää vain olla tarkkana ettei pääse palamaan, mutta sulaa kuitenkin silleen sopivasti ;) Taitolaji tämäkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi viisi