Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
mikä paras lämpötila, milloin kinkku on valmis?
22.12.2005 |
ohjeissa on sen kymmenen eri lämpötilaa, milloin on hyvä. Itsellä aina melkein liian kypsää... Kerran jopa oli ihan ruskeeta possunlihaa, kun eka kerta paistoin ja jätin yöksi uuniin, olikin lämpötila humpsahtanut yli kahdeksankymmenen reilusti, arvatkaa ketuttiko. possupaistia joopa joo jouluna. Kinkku oli viel halkaistu valmiiksi (veljelle puolet) ja sehän pukkasi kaikki nesteet pihalle, monta pellillistä kaadoin pois :(
Ja mikä on se oikea ohje minne laitta mittari, kyse juhlakinkusta. Jossain luki että sivuttain siis kylkeenkö? oon aina laittanut keskelle päälle paksuimpaan kohtaan pystyssä...
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa