Soseiden pakastaminen purkeissa
Apua tarvitsisin eli tähän asti olen pakastanut itse tekemäni soseet jääpalamuoteissa, mutta nyt kun ruokaa alkaa uppoamaan enemmän ajattelin pakastaa sitä lasipurkeissa. Tarvitseeko esim. Piltti purkkeja keittää tms. ennen pakastastamista vai riittääkä pelkkä astianpesuaineella pesu? Kun tuntuu, että niissä haisee vielä edellinen mössö..
T:Viv
Kommentit (2)
purkkeja ainakaan meillä. Purkit olen huuhtonut heti syönnin jälkeen tai jättänyt lavuaariin seisomaan vedellä täytettynä. Ja sitten pessyt koneessa. Kannet pesen käsin. Pimu 6+kk.
Olen purkkeihin tehnyt valmiita soseita joissa kaikki ainekset mukana. Helppo ottaa aamulla sulamaan purkki ja lounasaikaan ruoka on sula, senkun nopeesti mikrottaa lämpöiseksi.
moi,
meillä pakastetaan minigrip -pusseissa soseet. Niissä ihan pienimmissä. niihin mahtuu joku 1-1,5 dl sosetta kerrallaan, meillä se on ihan hyvä kerta-annos ainakin toistaiseksi.
Pakastan noissa pusseissa vaan kasvissoseen ja laitan liha ja kana-annokset jääpalamuotteihin ja sekoittelen niitä sit keskenään kun sulatan.
olen myös pessyt kuumalla vedellä noita pusseja ja käyttänyt uudestaan niin kauan kun ehjiä.
Meidän vauva on 7kk.
t. iiris