aloin paistaa kananpojan fil.suikaleita. tuli jotain valkoista..
Siis kun aloin laittaa niitä pannulle (maustamattomiia) niin sieltä seasta tuli jorai valkoista mönjää? Mitäh
Kommentit (6)
Se on proteiinia. Samaa kuin kananmunan valkuaisessa ja kypsyy n. 82 asteessa.
Kannattaisi kaataa eka se neste pois. Ja käyttää tarpeeksi kuumaa pannua silloin kun lisää suikaleet pannulle.
Et siis ole koskaan ennen paistanut maustamatonta kanaa. Ok.
Anna kanojen olla vähintään puolisen tuntia huoneenlämmössä ennen paistamista ja heitä ne sitten riittävän kuumalle pannulle. Näin minimoit valkoisen mönjän määrän.
[quote author="Vierailija" time="14.01.2015 klo 21:46"]
Et siis ole koskaan ennen paistanut maustamatonta kanaa. Ok.
[/quote] Pannu ei ollut tarpeeksi kuuma, nesteet valuu pois ja tulee kuivaa kumikanaa.
Niin mullakin tulee, jotain rasva-kuona-kudosnestettä, heitän pois ne mönjät. Ällöä kieltämättä.