Makaronilaatikko - juustokuorrutuksella vai ilman?
Kommentit (18)
Juustolla. Ja syön siitä itse suurimman osan.
Ei juustolla eikä ilman, vaan korppujauhoja ja muutama nokare voita.
Lasagneen menee kyllä juustoa joka väliin, mutta lihamakaronilaatikon ainoa maitotuote on maito.
Jouluisin teen makaronilaatikon, johon ei tule lihaa ja sen kuorrutan juustolla. Arkilaatikkoa en.
Korppujauholla! Paitsi yleensä mies tekee eikä silloin laita mitään. En oikein välitä juustosta.
Parhaimmillaan molemmat sekä korppujauho että juusto! Juuston lisään suht. lopussa, ehtii hyvin sulaa muttei kuivaa ja kovettua.
Minä laitan vaan munamaitoa ja päälle siivutan tomaatti viipaleita,jos on juustoraastetta laitan myös sitä.
Eikös toi korppujauho mustene/pala uunissa ? En ole koskaan laittanut,kannattaako ?
Totta kai juustoa. Rapeaksi paahtunut juusto on makaronilaatikon paras osa!
Jokainen laatikko tai gratiini juuston kanssa. Paitsi imelletty perunalaatikko. Juustoa vaihdellen tarpeen mukaan.
[quote author="Vierailija" time="13.01.2015 klo 16:54"]Jouluisin teen makaronilaatikon, johon ei tule lihaa ja sen kuorrutan juustolla. Arkilaatikkoa en.
[/quote]
Miten se tehdään?
Juustoa sekä päälle että sekaan. Mausteeksi munamaitoon loraus soijakastiketta ja makaroonina käytän kauramakarooneja. Tekee kauppansa.
Ilman