Olen kokki. En halua enää koskaan syödä ravintolassa.
En voi ymmärtää, että miksi maksaville ihmisille syötetään esim. viikon vanhaa pastaa. Hyi.
Kommentit (10)
niin luulisi, että sinulla on valtaa olla tarjoamatta asiakkaillesi paskaa jo oman maineesi vuoksi.
En voi ymmärtää, että miksi maksaville ihmisille syötetään esim. viikon vanhaa pastaa. Hyi.
olen ravintola-alalla myöskin, eikä meidän ravintolassa syötetä edes eilisen pastaa asiakkaille! kaikki tarjottava on tuoretta, sillä yksikään meistä ei päästä paskaa käsistään asiakkaalle saakka!
En voi ymmärtää, että miksi maksaville ihmisille syötetään esim. viikon vanhaa pastaa. Hyi.
Meillä todellakin on tuoretta
Ravintolassa en halua syödä, koska hinta-laatu -suhde on niin huono eli ruoka on kallista eikä se ole hyvää.
Itse teemme parempaa - ei huvita maksaa satasta kahden ruoasta kun parempaa saa parilla kympillä.
Millaisia ihmisiä hakeutuu tuolle alalle? Miten ne pystyy tarjoileen sellasta paskaa? Miksei ole halua ja taitoa tehdä parempaa? Missä kunnianhimo?
Miksi se keittiö on kuin kaatopaikka? Miksei välitetä? Onko se täysin kusipäiden ammatti?
Jos on väärän alan valinnut, miksi roikkuu siellä?
Ootko saanut potkut ja haluat mollata koko ravintola-alaa sen vuoksi?
Voin koska tahansa mennä sairaalaan, koska tiedän että työ tehdään hyvin.
Tupaka jämät kynsien alla
Muutamassakin ravintolassa olen työskennellyt, eikä yhdessäkään niistä ole tarjottu edes eilisen jämiä. Aina aamuisin keitetty uutta.
tosin en sitten opiskeluaikojen ole ollut ravintolassa töissä. Kouluttauduin lisää ja olen suurtalouspuolella.
Minäkään en halua syödä ravintoloissa. Kotona saa paljon parempaa ruokaa, eikä ole pelkoa vatsataudista, jonka olen saanut liian monta kertaa ihan suomalaisesta ravintolaruuasta. Keittiöt ovat lähes aina järjettömän likaisia, kokit vetävät tupakkaa ihan solkenaan, sijaisina on ihmisiä, joilla ei ole mitään koulutusta, hygieniatietämyksestä puhumattakaan.
Terveystarkastajat tekevät kyllä papereihinsa merkintöjä, mutta koskaan ei välitetä, vaikkei asioille olisi tehty mitään.
Jokainen näki "kurjat kuppilat" Suomessa, eivätkä ne todellakaan olleet edes niitä kurjimpia. Ne eivät edes itse tajua olevansa kurjia.
Vanhaa ruokaa tarjoillaan surutta. Edellisten asiakkaiden lautasilta jopa otetaan syömätöntä ruokaa seuraavaan annokseen. Sehän on säästöä, niin jokainen nuuka yrittäjä tekee. Oma tili on aina isompi, mitä vähemmän raaka-aine maksaa.
Ja tämä on totta. Kaveri laittoi kerran katkaistun hammastikun syömättä jääneen lihapullan sisään. Toinen kaveri sai sen saman lihapullan tikkuineen kuumennettuna jonkin ajan kuluttua.
Voin koska tahansa mennä sairaalaan, koska tiedän että työ tehdään hyvin.