Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä nopea omenaherkku? Tuli omenanohkoja, kauraryynejä, voita jne. Uunissa.

Vierailija
24.09.2011 |

Omenia saatu ja kohta niissä menee "päiväys".

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohko omenat. Sulata voita kattilassa klimppi ja ruskista siinä kaurahiutaleita. Lisää kanelia ja inkivääriä antamaan makua ja vähän sokeria tai siirappia voi laittaa kanssa. muruset omenien päälle vuokaan ja uunissa parikyt minuuttia n 200 asteessa.

Vierailija
2/6 |
24.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvä omenapaistoksen ohje, netistä löytyy muitakin. Guuglaa "omenapaistos kaura".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laittaisin omenalohkojen päälle (kotimaiset kuorineen) tosiaan sen kattilassa voissa "keitetyn" kaurahiutale-fariinisokerisatsin ja sitten päälle kanelia. Ei voi epäonnistua!

Vierailija
4/6 |
24.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

just kiinni.

Hyvä kun ohje tuli tässä ;-)) Kiitos!

Miten näin hyvän ja helpon ohhjeen voi unohtaa? ;-D

Kuinkahan kauan sen paistoksen pitää olla uunissa ja missä lämpötilassa? 180 astetta ja 30 min?

ap kiittää

Lohko omenat. Sulata voita kattilassa klimppi ja ruskista siinä kaurahiutaleita. Lisää kanelia ja inkivääriä antamaan makua ja vähän sokeria tai siirappia voi laittaa kanssa. muruset omenien päälle vuokaan ja uunissa parikyt minuuttia n 200 asteessa.

Vierailija
5/6 |
24.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

just kiinni.

Hyvä kun ohje tuli tässä ;-)) Kiitos!

Miten näin hyvän ja helpon ohhjeen voi unohtaa? ;-D

Kuinkahan kauan sen paistoksen pitää olla uunissa ja missä lämpötilassa? 180 astetta ja 30 min?

ap kiittää

Lohko omenat. Sulata voita kattilassa klimppi ja ruskista siinä kaurahiutaleita. Lisää kanelia ja inkivääriä antamaan makua ja vähän sokeria tai siirappia voi laittaa kanssa. muruset omenien päälle vuokaan ja uunissa parikyt minuuttia n 200 asteessa.

Ja puolisen tuntia on hyvä aika, voit kurkkia että koska omenat ja kaurat saaneet hyvin väriä, kyllä sen huomaa :)

Ja tosiaan kuten joku tuossa yllä sanoi niin fariinisokeri tai muu tummempi sokeri (esim ruokosokeri, valkaisematon) sopii erinomaisesti tähän.

Vierailija
6/6 |
24.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt juostaan kauppaan, kaneli loppu!



Ja vaniljakastike ;-D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kaksi