Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ohrajauhoissa päiväys 1,5 vuotta sitten (vaatimattomasti). Ei vissiin kannata enää käyttää?

Vierailija
23.01.2010 |

Piti laittaa niitä pinaattilettuihin. Saako ohrasuurimoista jauhettua itse mitenkään?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

muuttuvat vaan mauttomammiksi ja ravintoarvo vähenee.

Vierailija
2/8 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän tylsää, mutten kyllä laiskana viitsisi lähteä kauppaankaan :)



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika pahville maistuvan, jollei muuta

Vierailija
4/8 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ota Bamix ja vetele sillä koko taikina hetken päästä sileäksi.

Vierailija
5/8 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
6/8 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ellet sitten keitä niistä tunnin ajan puuroa, ja sitten sekoita sitä sauvasekoittimella, jotta suurimopompulat eivät enää erotu taikinasta. mutta kyllä kaikkia lettuja voi tehdä ihan vaan pelkästä vehnäjauhosta (tai sihtiruisjauhosta), ei ohrajauho oo mikään pakko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
24.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivat jauhot eivät pilaannu niin että muuttuisivat vaarallisiksi syödä, mutta ne härskiintyvät jossain vaiheessa ja maku muuttuu epämiellyttäväksi.



Siis maista jauhoja ovatko ne vielä käyttökelpoisia vai eivät.

Vierailija
8/8 |
24.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhojen, mausteiden ym säilyvyydestä. Näitä tosiaan voi käyttää vuosiakin päiväyksen jälkeen, vaikka hurjalta kuulostaakin. Jos ne on asianmukaisesti säilytetty niin eivät pilaannu.