Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mannapuuro - miten siitä saa tasaista?

Vierailija
18.03.2010 |

lapset tykkävät mannapuurosta, mutta siihen tulee AINA paakkuja. Tavalliseenkin tulee, spelttimannaan oikein isoja. Ei väliä, teenkö mikrossa vai hellalla, eikä tunnu auttavan kaikka kuinka sekoittaisi, aina on paakkoja. Miten ne jäisivät syntymättä?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut ehkä mä en oo vatkannut tarpeeksi

Vierailija
2/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla ei tule taas koskaan paakkuja.



Itse teen niin, että kun maito lähes kiehuu niin kaadan pikkuhiljaa mannaryynejä maidon joukkoon samalla kovasti vispilällä vatkaten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tule koskaan paakkuja ja haba kasvaa :)

Vierailija
4/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset


tulee parasta mannapuuroa ever eikää ole koskaan paakkuuntunut ;)

Vierailija
5/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mannaryynit lisätään kiehuvaan nesteeseen, ja ne kipataan sekaan norona samalla vatkaten, ei kumauteta koko satsia kerralla. Ei tarvi edes mitenkään kovasti vispata.

Vierailija
6/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiehuvaan maitoon tosi h i t a a s t i. Siis ihan pikkaisen kerrallaan, niin sekoittuu maitoon paakkuuntumatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehdään mannapuuroa harvase aamu ja ilta.tee löysempää. se laittaako ryynit kylmään vai kuumaan maitoon ei taida vaikuttaa, itse monesti laitan jo kylmään.

Vierailija
8/10 |
05.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehosekoittimella tulee aivan silkkistä kun lopuksi vähän pyöräytät

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
05.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää vispata alusta alkaen ja nestettä sen mukaan kuinka raskaaksi se käy turvotessaan.

Vierailija
10/10 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alussa pitää mikro pysäyttää usein ja sekoittaa ettei paakkuunnu. Sitten kun alkaa tosiaan kiehumaan ei näköjään paakkuunnu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kaksi