Mitä teette kuhasta?
Joku tuolla ruokaostos-ketjussa kertoi ostavansa sitä tarjouksesta ja kiinnostus heräsi. Mitä kaikkea siitä teette, lohta ja silakoita meillä syödään ja vaihtelua olisi kiva saada.
Kommentit (13)
paistat voi/ruokaöljyseoksessa miedolla lämmöllä.
Eli nahattomalle kuhafileelle päälle suolaa ja pippuria ja siivu kylmäsavulohta. SItten vielä maun mukaan tuoreita yrttejä. Sitten file rullalle ja cocktailtikulla kiinni. Reunalliseen kasariin kalalientä ja rullat sinne kiehumaan kypsiksi.
Tarjoile vaikka parmesanrisoton kanssa. Juomaksi hyvä valkkari. Nam!
varmasti testattua. Minkä hintainen kuha on sitten edullista? Ei ole hajuakaan paljonko tuo maksaa normaalistikaan.. :)
pannulla voissa (mausteena hiukan suolaa ja valkopippuria) ja haudutan (ruoka)kermassa + valkoviinissä ja just esim. purjoa sekaan. Tai vaikka jättikatkaravun pyrstöjä...
Söisimme kuhaa huomattavasti useammin jos se ei olisi niin törkykallista ja harvoin tarjouksessa - siksipä hyödynnän tarjouksen jos sellaisen näen. Normaali hinta huitelee siellä naudan sisäfileen hinnoissa....
on kohtuu hintainen.
On muuten harvoin tarjouksessa :/
Jos saat valmiita fileitä alle 20 kilo, niin se on edullista, tai ei ehkä edullista, mutta sen edullisemmin et mistään saa. Jos osaat perata kalan itse, saat halvemmalla, kun ostat kokonaisena ja fileoit itse.
Lisään porkkanatikkuja ja kukkakaalia joka on paloiteltu tosi pieniksi kukinnoiksi, kermaa ja valkoviiniä.
Alle kympin???
Korjaan että olisi tosi edullinen jos saisi tuohon hintaan.
voissa ja ruisjauhoissa paistetut kuhafileet.
Kylie Kwongin ruokaohjelmassa oli hieno konsti kypsentää kala-annos. Hukkasin varsinaisen repseptin, mutta idea oli se, että kala ja suikaloidut vihannekset höyrytettiin ensin llähes kypsiksi ja aseteltiin lautaselle. Sitten kuumennettiin [pähkinä?]öljyä ja kaadettiin kiehuvana annoksen päälle, jolloin kala kypsyi valmiiksi!
Kermaa päälle ja mausteet ja uuniin.