Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Perunajauhoja kakkupohjaan?

Vierailija
05.01.2007 |

Moi!



Meillä mies on enemmän leipojavirtuoosi kuin minä, joten kysympä teiltä. Mies vinkkasi, että saan kakkupohjaan kuohkeutta lisää kun laitan osan jauhoista perunajauhoina... Tekisin pohjan mielellään nyt päivällä kun poika nukkuu, juhlat on huomenna.



Kertokaas virtuoosit nyt sitten, että missä suhteessa sitä pottujauhoa laitan? meillä on toki kokkikirjoja enemmänkin ja tuon peruskakkupohjan osaan ulkoa, mutta tuota perunajauhon määrää en osaa arvata...



Kiitsa!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistaakseni laitan kakkupohjaan 1dl jauhoja, 1dl perunajauhoja 1tl leivinjauhetta ja tietty 2dl sokeria ja 4kananmunaa

Vierailija
2/5 |
05.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan yleensä n. puolet jauhojen määrästä perunajauhoja.



laitan lasillisen sokeria, lasillisen munia ja 1/2 lasillista vehnäjauhoja sekä 1/2 lasillista perunajauhoja sekä leivinjauhetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin saat gluteenittoman kakkupohjan tehtyä pelkillä perunajauhoilla:)

T:leipuri

Vierailija
4/5 |
05.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee kuohkeampaa.



-vilja-allerkinen

Vierailija
5/5 |
05.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo olikin hyvä tieto, että pohjan voi tehdä myös pelkästään perunajauhoista! Hyvä ystäväni on keliaakikko , joten laitan korvantaakse.



Ap kiitollisena