Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broilersuikaleet, joissa päiväys tänään. Mitä tekisin niistä?

Vierailija
10.01.2007 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis kanakeitto tai risotto

Vierailija
2/3 |
10.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

*TYHMÄ* Olen koko päivän pohtinut et mitä niistä tekisin kun huomiseksi on kuitenkin ruokaa..hihi, rupes naurattamaan tyhmyyteni ;))



Kiitti!

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset


- Ostat marinoituja filesuikaleita ja ruskistat ne sipulin kanssa pannulla.

- Kuorit ja pilkot perunat, sekä pilkot yhden paprikan palasiksi.

- Laitat perunat, paprikat sekä pussillisen (200g) maissia kiehumaan

kattilaan, ja

- jossain vaiheessa lisäät sinne ruskistetut kanan suikaleet.

- Todellista herkkua keitosta tulee, kun lisäät sinne puolikkaan paketin

mustaa koskenlaskijaa (tai vaikka enemmänkin!) NAM!

- Mausteena ripaus suolaa, paprikamaustetta, vähän curryä ja jos

haluaa niin chiliä.





Iso viiden litran kattilallinen:



6 porkkanaa

2 purjoa

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

450 g maustamattomia broilerisuikaleita

tilliä

2 dl kuohukermaa

mustapippuria

paprikajauhetta

chilipippuria

suolaa



keitä porkkanoita, silputtua purjoa (muista huuhdella hyvin multa pois!) ja silputtuja paprikoita noin puoli tuntia (n. 4 l vettä), lisää broilerisuikaleet ja anna vielä kiehua hiljalleen n. tunti. Lisää mausteita maun mukaan, kuohukerma ja silputtu tilli. Älä keitä enää kerman lisäämisen jälkeen.



Taivaallista, aivan taivaallista... purjon voit muuten korvata tavallisella sipulilla. Jos tykkäät, varsisellerikin sopii keittoon.



Hyvää ruokahalua!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi yksi