Broilersuikaleet, joissa päiväys tänään. Mitä tekisin niistä?
Kommentit (3)
*TYHMÄ* Olen koko päivän pohtinut et mitä niistä tekisin kun huomiseksi on kuitenkin ruokaa..hihi, rupes naurattamaan tyhmyyteni ;))
Kiitti!
ap
- Ostat marinoituja filesuikaleita ja ruskistat ne sipulin kanssa pannulla.
- Kuorit ja pilkot perunat, sekä pilkot yhden paprikan palasiksi.
- Laitat perunat, paprikat sekä pussillisen (200g) maissia kiehumaan
kattilaan, ja
- jossain vaiheessa lisäät sinne ruskistetut kanan suikaleet.
- Todellista herkkua keitosta tulee, kun lisäät sinne puolikkaan paketin
mustaa koskenlaskijaa (tai vaikka enemmänkin!) NAM!
- Mausteena ripaus suolaa, paprikamaustetta, vähän curryä ja jos
haluaa niin chiliä.
Iso viiden litran kattilallinen:
6 porkkanaa
2 purjoa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
450 g maustamattomia broilerisuikaleita
tilliä
2 dl kuohukermaa
mustapippuria
paprikajauhetta
chilipippuria
suolaa
keitä porkkanoita, silputtua purjoa (muista huuhdella hyvin multa pois!) ja silputtuja paprikoita noin puoli tuntia (n. 4 l vettä), lisää broilerisuikaleet ja anna vielä kiehua hiljalleen n. tunti. Lisää mausteita maun mukaan, kuohukerma ja silputtu tilli. Älä keitä enää kerman lisäämisen jälkeen.
Taivaallista, aivan taivaallista... purjon voit muuten korvata tavallisella sipulilla. Jos tykkäät, varsisellerikin sopii keittoon.
Hyvää ruokahalua!
siis kanakeitto tai risotto