Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

vinkkejä kääretortun tekoon

18.01.2006 |

Onko kenelläkään hyviä kääretorttu vinkkejä.. siis sisällöstä jä siitä miten kääretorttu saadaan pysymään ehjänä rullana.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kreemikääretorttu



Täyte

2½ dl valmista Vanilliinikreemiä

2½ dl kermavaahtoa

suklaarouhetta



Tee kääretortun pohja. Täytä tai kuorruta kreemi kermavaahtoseoksella. Koristele.

Voit käyttää myös täytekakun täytteenä.

Vierailija
2/2 |
18.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

katoppa mitä olen itse laittanut täytteeksi.



Olen huomannut, että parhaiten kääretorttu pysyy kuosissaan, eli ei halkeile, kun otat sen uunista hieman aiemmin kuin olit ajatellut, eli kun se on vielä pullollaan ja kohonnut. Jos pohjaa paistetaan hieman liian kauan, se murtuu helposti rullatessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kaksi