Sinulle Lintu75
Ensinnäkin, tuhannet kiitokset neuvoistasi ja etenkin sivuistasi. Älä turhaan " kainostele" tarjota niitä ihmisille. Kun kerran on niin upeat sivut, on järkevää kertoa niistä eteenpäin (itselleni olen laittanut suosikkeihin). Ja jos jotakuta häiritsee, voi hypätä viestit yli, yksinkertaista, eikö? ;)
Itse olen kanssa intohimoinen ruoanlaittaja, mutta minulta puuttuu taito koristeluun ja esille laittoon. Olen lohdutellut itseäni, että maku on kanssa tärkeää, ei pelkästään ulkonäkö...
Uskaltaisin väittää, että suurin osa palstan vakkari lukijoista on saanut Sinulta hyviä vinkkejä ja neuvoja ja ennenkaikkea uutta intoa siihen arkiseen puurtamiseen.
Kiitos vielä kerran ja hauskaa vuoden jatkoa kaikille!
Kommentit (3)
kävin ensi kertaa noilla sun sivuilla ja ne on tosi upeat! Varmasti käytän hyödykseni sinunkin reseptejäsi, toi hopeatoffee kuorrutus täytyy kokeilla jo ensi kuussa pojan 1v synttäreillä:):)
Eli KIITOS!!!
Hienot sivut, pitääpä alkaa kokeileen reseptejä ihan käytännössä.
Just tätä mä ainakin olen kaivannut että olisi sen perusreseptin lisäksi niitä kommentteja siitä ruuasta/tekovaiheista ym ja vaihtoehtoja ja ihan vain ideaa kuvien kera. Upeaa:)
Kaunis kiitos! Joitakin tuntuu vaan häiritsevän, että tarjoan niitä. En todellakaan pidä itseäni mitenkään ainutlaatuisena ruoanlaittajana, mutta koska tykkään siitä, olen aina innoissani, jos voin jakaa tätä ilonaihettani muiden kokkailijoiden kanssa. Eipä mullakaan kaapissa aina ole tuoreyrttejä tai muita koristuksia, joita ammattikeittiöissä olisi, siksi annokset ovat kyllä välillä aika valjun näköisiä. Mua saa aina " vaivata" näillä asioilla, kiitän vaan luottamuksesta:)
Sain eilen blogiini tosi kauniin viestin, kuinka joku oli keksinyt, että ruonlaitto voi olla iloinen harrastus, eikä pakollista puurtamista arjen keskellä. Sitä samaa iloa toivoisin teidän muidenkin löytävän. Unohtakaa ahdistavat gourmet-ruoat, hyvää ruokaa saa tehtyä perusraaka-aineista, edullisesti ja niin, että vatsa täyttyy ja jää hyvä fiilis. Mars keittiöön!
-Lintu75