Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vielä rahkasta Britanniassa

08.12.2005 |

Kiitos vaan vinkistä, löysin nyt helposti rahkaa Tescosta! Tosin olen raskaana ja huomasin, että kannessa lukee soft cheese. Nyt sitten mietin uskallanko käyttää sitä. En ainakaan huomannut purkista, onko se tehyty pastoroidusta maidosta vai ei. Onko kenelläkään tähän liittyen kommentoitavaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
08.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Quark on tosiaan saksalaista tuorejuustoa, vaikkakin hyvin samanlaista kuin meidän maitorahkamme.

Jos asia sinua huolettaa niin koeta googlettaa esim German soft cheese quark niin eiköhän löydy tietoa asiasta. Itse löysin pikahaulla tällaisen

http://www.germancorner.com/recipes/hints/cheesemk.html

Tuon perusteella pitäisi ainakin olla pastöroidusta maidosta tehtyä nykyään. Mutta varmaan enemmänkin tietoa löytyy, jos huolettaa.



Sinänsä en kyllä sinuna olisi valtavan huolissani. Itse en kummassakaan raskaudessa varonut mitään ruoka-aineita, söin ihan kaikkea ja paljon :-) Jopa graavilohta ja kerran vahingossa homeista leipääkin.

Vierailija
2/3 |
08.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

siitä, että quark olisi välttämättä tehty pastöroidusta maidosta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
08.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitti vinkistä! Olen vähän tällainen vauhko näiden syömisien suhteen nyt kun olen raskaana;) Mutta löysin kyllä sitten googlettamalla listan juustoista mitä saa syödä, ja siinä mainittiin quark. Joten nyt luumurahkaa tekemään!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kahdeksan