Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten mokkapalojen kuorrutuksen saa onnistumaan?

Vierailija
31.03.2015 |

Tein niitä usein lapsuudessa, ja muistelen että äiti neuvoi sulattamaan voi hellalla, lisäämään siihen tomusokerin + kaakaojauheen ja kaatamaan lopuksi kahvin kylmänä joukkoon. Onnistui joka kerta, piti levittää tosi nopeasti ennen jähmettymistä! Mutta nyt kun olen tehnyt samoin, niin kuorrute juoksettuu aina.

Mitä teen väärin?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
31.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi sen voin mikrossakin sulattaa. Anna voisulan jäähtyä hetki ja lisäile sit tomusokerit ja kahvi, haarukalla sekotellen.

Vierailija
2/2 |
31.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ite sulatan kans mikrossa ja lisään aineet siihen. Ei oo koskaan epäonnistunu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän yksi