Tyhmä kysymys spagetista ja laiskuudesta
Jos teette spagettia ja jauhelihakastiketta ja kastiketta jää tähteeksi ja seuraavana päivänä käytätte sen, niin keitättekö uuden spagetin ja käytättekö eilisen spagettia mikä on mennyt ällöttäväksi klimpiksi?
Kommentit (7)
Hassua, ei mene spagetti klimpiksi jääkaapissa täällä... Mut toki vastakeitetty silti parempaa on.
Laita siihen öljyä, ei mee klimpiksi.
[quote author="Vierailija" time="07.03.2015 klo 18:59"]
Ei se ole klimppiä. Miten sä oikein keität spagetin?
[/quote]
No silleen ihan tavallisesti.
Kyllä se klimppi avautuu lämmitettynä ja sekoitettuna.
Klimppi? Ei oo täällä klimppejä näkyny.
Vastakeitettyä. Pastan idea on imaista itseensä osa kastikkeen kosteudesta ja mausta, tämä toimii jos kuuma, vastakeitetty pasta sekoitetaan nopeasti kastikkeen kanssa. Muuten tulee kouluruokaliisteriä.
Jämäspagetista muuten saa hauskoja linnunpesiä kun sekoittaa sekaan munan ja juustoraastetta ja paistaa pannulla rapsakoiksi. Hyvä naposteluruoka.
Jo jos kattilaan jää kastikkeen kanssa sekoitettua pastaa, voi sen kuorruttaa juustokastikkeella uunissa seuraavana päivänä (tai laittaa pakkaseen ja tarjoilla kuorrutettuna myöhemmin. )Sekaan voi heitellä muutakin, esim. purkkipapuja tai kirsikkatomaatteja.
Ei se ole klimppiä. Miten sä oikein keität spagetin?