Lue keskustelun säännöt.
Pakastus, sulatus ja uudelleen pakastus
13.02.2015 |
Sanotaan, että sulatettua pakastetta ei saisi pakastaa uudelleen. Mutta entä jos on esim. kilon pakkaus jauhelihaa pakastimessa, sulattaa sen ja valmistaa siitä lihapullia, niin voiko ne lihapullat pakastaa? Tai tietysti voi, mutta tapahtuuko siinä jotain haitallista esim. rakenteelle tai säilyvyydelle?
Kommentit (2)
Voi pakastaa. Ja toisaalta kun usein sen jauhelihan valmistuksessa on jo käytetty pakastettua lihaa, niin moniko nakkaa vain sen paketin suorilta pakastimeen? Tai muun lihan jota on varastoitu pakastettuna mutta myydään kaupassa tuoreena?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voi huoletta pakastaa uudestaan, jos tuotteen on kypsentänyt välissä.