Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Itsetehty viili ja jugurtti, kannattaako ottaa juuri tavallisesta vai

Vierailija
12.02.2015 |

esim. asidophilus- tai gefilus-tuotteista?

Siis näistä hyviä maitohappobakteereja sisältävistä.

Pitäälö niitä uusia säännöllisin väliajoin vai elääkö ja uusiutuvatko nuo bakteerit itsestään?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei viiliä voi talvella tehdä.

Vierailija
2/3 |
12.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punasesta viilistä juuri ja kerma-maitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 17:34"]

Punasesta viilistä juuri ja kerma-maitoa.

[/quote]

Kiitos!

Jugurttiin ajattelin ainakin aluksi käyttää turkkilaista tai kreikkalaista tai bulgarialaista, olisikohan luomu-bulgarialainen parasta?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi seitsemän