Lue keskustelun säännöt.
Auttakaa! Keitin kananmunia vahingossa 20 minuuttia. Ovatko vielä syömäkelpoisia?
Kommentit (6)
Joskus menee 20 minuuttia ylikin! Tosin en ikinä syö keltuaista joten mulle on tärkeintä ettei se keltuainen pääse hajoomaan ja pilaa koko kananmunaa. Eli minä ainakin söisin noi sun kananmunas, ilman keltuaista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keltuaiseen alkaa muodostua vaarallista myrkkyä. :)
Enpä usko jos ei sitten syö munia klooratun uimahallin saunassa uimapuku päällä ;D
vähän oli keltuainen reunoiltaan harmaantunut, maussa ei mitään vikaa :)
minun vastaukseni on että voit syödä toki keltuaisissa on surureunus.
Riko muna ja katso miltä näyttää. Jos keltuainen on kauttaaltaan harmaa niin jätä se syömättä.