Täytyykö hemapa kiehauttaa ennen kuin sen laittaa salaattiin
Kommentit (14)
Kannattaa. Huuhtaise sitten siivilässä kylmän kraanan alla niin jäähtyy nopeammin.
[quote author="Vierailija" time="13.09.2014 klo 20:36"]
Kannattaa. Huuhtaise sitten siivilässä kylmän kraanan alla niin jäähtyy nopeammin.
[/quote]
Miksi kiehautus?
Kakkonen kiittää infosta! Ekaa kertaa kuulen hemapa- sanan.
Varmaankin ap tarkoittaa pakastehernemaissipaprikaa. Kyllä mäkin kiehauttaisin ja vaikka jäähdyttäisin ennen salaattiin laittoa. Tai sulattaisin mikrossa.
En siis ole ikinä kiehauttanut, aina vaan sulatan siivilässä juoksevan viileän veden alla ja valutan. Nyt kuulin että pitäis keittää. Miksi?
ap
[quote author="Vierailija" time="13.09.2014 klo 20:39"]
Varmaankin ap tarkoittaa pakastehernemaissipaprikaa. Kyllä mäkin kiehauttaisin ja vaikka jäähdyttäisin ennen salaattiin laittoa. Tai sulattaisin mikrossa.
[/quote]
ei mikroa, se vie kaikki loputkin ravinteet mitä niissä ehkä vielä on.
No te jotka ette kiehaita, onlo teillä kotimaista hemapaa?
Kiinankaali-hemapa-salaattiako teet?
Tuo salmonellaheitto ihan uusi, enpä ole koskaan kuullut.
Mikä on hemapa?