Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hei, leipojat

Vierailija
20.08.2014 |

Voiko sämpylöitä jotenkin pakastaa taikinana ja aammulla vain laittaa pari uuniin paistumaan? Miten saisin aamuksi tuoreita sämpylöitä muutaman kappaleen joutumatta heräämään aikaisin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen leipoika, mutta ei minulla ole aavistustakaan tuosta asiasta.

Vierailija
2/6 |
20.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa. Pakastettaessa pitää olla vain tilaa sen verran että saa pakastettua esim. pellillä.

Taikinan voi tehdä myös illalla kylmään veteen jjääkaappiin ja sit aamulla leipoa ja kohottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee illalla taikina, laita jääkaappiin yönajaksi nousemaan. Aamulla leivot sämpylät. Toimii :)

Vierailija
4/6 |
20.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/leivat_ja_sampylat/aamulla_leivottavat_sampylat/

Tossa yks ohje, jossa taikina tehdään illalla, ja leivotaan aamulla. En oo tuota ohjetta kokeillu, mut samaan tyyliin oon tehnyt leipää, ja siitä ainakin tulee superhyvää! :)

Vierailija
5/6 |
20.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit raakapakastaa sämpylät. Valmiiksi leivotut sämpylät sulatetaan huoneenlämmössä, annetaan nousta ja paistetaan normaalisti. Pakastettaessa laitat sämpylät tasaiselle alustalle yksittäin. Kun ovat jäätyneet voit pussittaa.

Vierailija
6/6 |
20.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista. Täytyy kokeilla kaikkia ja katsoa mikä toimii meillä parhaiten.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän yhdeksän