Ohje luontaisesti gluteenittomaan piirakkataikinaan?
Vinkkejä? Esim. mikä jauhoseos on hyvä, vai onnistuuko esim. kaura-, riisi- tai mantelijauhoista? Muita vinkkejä?
Kommentit (6)
http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/piirakat/tattari_kinkkupiirakka/
tuolla ohjeella tehty piirakka on aika hyvä vaikka tattarijauho onkin aika voimakkaan makuista =)
Siis jotenkin mä rekisteröin aivoihini ett oli kyse suolaisesta piirakasta vaikka ei tainnut ollakaan =) nro3
Semperin jauhoseos on helppo ja hyvä :). Siinä on valmiiksi sekaisin erilaisia luontaisesti gluteenittomia jauhoja. Tattari on tosi vahvan makuista ja jakaa mielipiteitä. Sopii suolaiseen piirakkaan, mutta ei makeaan. Meillä tuota Semperin jauhoseosta myydään ihan pikkuisessa lähikaupassakin :).
[quote author="Vierailija" time="11.09.2014 klo 20:13"]
Siis jotenkin mä rekisteröin aivoihini ett oli kyse suolaisesta piirakasta vaikka ei tainnut ollakaan =) nro3
[/quote]
Eikun nimenomaan oli, kiitos! Tattari ei tullutkaan mieleen. Enkä tosiaan tajunnut laittaa aloitukseen tuota suolaisuutta ;).
ap
Täällä on näköjään muitakin Semperin ystäviä. :)
Suolaiseen piirakkaan laittaisin Semperin Grov Mixiä. Se ja Fin mix ovat luontaisesti gluteenittomia. Pelkkä Mix sen sijaan sisältää vehnätärkkelystä.
Minä teen normaalilla ohjeella, mutta vaihdan jauhot Semperin jauhoseokseen. On onnistunut aina. Tosin en tee itselle, vaan teini-ikäiselle pojalle. Hän tykkään eniten tuosta vaihtoehdosta.