Lue keskustelun säännöt.
Oletko koskaan maistanut horsmanversoja
27.11.2013 |
tai saniaisen viuluja paistettuna/keitetynä voin kanssa.
Kommentit (4)
Horsmanversoja olen, maistuu hiukan parsalle. Paksuimmat versot kannatta kuoria ennen keittämistä. Saniaisen viuluja en ole löytänyt kun asun niin kuivalla alueella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joo, kokeilin viime keväänä. Mielestäni eivät kyllä parsalle maistuneet, paljon kitkerämpiä olivat! Käenkaalisalaatti oli taas hyvää, tosin eihän sitä oksaalihappoa kannata paljoa syödä. Rakastan myös kuusenkerkkiä, pitäisi pakastaa niitä ensi keväänä! Lapset tykkää kuusenkerkistä myös.
Kitkeryys tulee siitä kuoresta, kannattaa kuoria ne.
En ole. Viime keväänä suunnittelin etsiväni horsmanversoja, mutten sattunut oikeaan aikaan mökille josta olisin saanut puhtaalta paikalta versoja. Kaupunkialueela en viitsi ruveta keräämään.