Onko vielä syötävää? Turkkilainen jogurtti 24.12
Purkki avattu kolme viikkoa sitten. Viimeinen käyttöpäivä 24.12.2013. Meneekö pilalle kun purkki jo avattu vai voiko vielä käyttää?
Kommentit (6)
Jumalauta tätä viimeinen käyttöpäivä -hysteerikkoa. HAISTA ja MAISTA, ei tartte täällä ihmetellä. Joka päivä miljoona ketjua ihan mitättömistä aiheista. Hae lääkkeet tai osta kissa ja maistata sillä, jos ei kelpaa niin ei kannata sinunkaan syödä. Perkele.
Minä syön usein pääsiäisenä smatenat, jotka ovat jääneet joululta yli. Ei ne miksikään mene, hapanmaitotuotteet säilyvät pitkään huolimatta hihasta ravistetuista päivämääristä.
Minä kanssa ihmettelen tätä hysteriaa. Viime jouluna kun valmistaudin kinkunpaistoon, kaveri kauhisteli kun kinkku odotti pöydällä lämpiämistä lähemmäs huoneenlämpöä. Just, just, suolakinkkuhan piöaantuu välittömästi sen jälkeen kun sen lämpötila ylittää 2 astetta.
Mitä sille hapanmaitotuotteelle tapahtuu.... happanee lisää?
Jos ei ole homeessa tai maistu pahalle, niin syö pois.
Syö, jos näyttää hyvältä eikä maku ole muuttunut.
[quote author="Vierailija" time="09.12.2013 klo 14:43"]
Purkki avattu kolme viikkoa sitten. Viimeinen käyttöpäivä 24.12.2013. Meneekö pilalle kun purkki jo avattu vai voiko vielä käyttää?
[/quote]
Mitä häh? Kirjoitinko minä tämän? Mulla oli eilen ihan sama ongelma, turkkilainen jogurtti ja päivämäärä 24.12. Heitin pois, vaikkei jogurtissa näyttänyt oleva mitään vikaa.
Oho.