Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten suurkeittiöissä saadaan esim. kesäkurpitsasta tasakokoisia suiruja?

Vierailija
09.11.2013 |

Salaattipöydissä on usein vihanneksia tasakokoisina ohuina paloina. Millä ne saadaan aikaan? Onko siihen jokin kone tai väline?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Giljotiinilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on koulun suurkeittiössä tuo em. Metoksen kone, mutta esim. hyvin monissa ravintoloissa zuccinisuikale tulee tukusta pakasteena valmiiksi suikaloituna.

Vierailija
4/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.11.2013 klo 20:50"]

Salaattipöydissä on usein vihanneksia tasakokoisina ohuina paloina. Millä ne saadaan aikaan? Onko siihen jokin kone tai väline?

[/quote]

 

Niitä "paloja" sanotaan suikaleiksi.

 

Vierailija
5/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei giljotiini vaan mandoliini.

Vierailija
6/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei giljotiini vaan mandoliini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.11.2013 klo 21:02"]

Ei giljotiini vaan mandoliini.

[/quote]

 

no, voi pylly.......sinnepäin ;)

 

Vierailija
8/8 |
09.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googleta 'mandolin slicer', johan loytyy vempaimia, minulla jo kolmas menossa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kahdeksan