Vehnän jättäminen pois ruokavaliosta?
Pitäisi laihtua hitaasti, mutta varmasti ja turvotus vähenee selkeästi.
Kellään kokemusta?
Kommentit (12)
kaloreita helpompi vähentää, kuin jättämällä esim. rukiin tai ohran pois ruokavaliostaan.
jos kokonaiskalorit joita saat päivässä, eivät laske. Jos laskevat, toki laihdut. Laihtuisit tosin yhtä lailla vehnää syödenkin jos söisit samat kalorit päivässä.
jos kokonaiskalorit joita saat päivässä, eivät laske. Jos laskevat, toki laihdut. Laihtuisit tosin yhtä lailla vehnää syödenkin jos söisit samat kalorit päivässä.
Jätä vehnä pois, tulet huomaamaan muuteoksen TODELLA nopeasti! Paino tippuu, turvotus häviää ja olo muutenkin paljon parempi. Eikä todella tarvitse kaloreita laskea.
jos kokonaiskalorit joita saat päivässä, eivät laske. Jos laskevat, toki laihdut. Laihtuisit tosin yhtä lailla vehnää syödenkin jos söisit samat kalorit päivässä.
Jätä vehnä pois, tulet huomaamaan muuteoksen TODELLA nopeasti! Paino tippuu, turvotus häviää ja olo muutenkin paljon parempi. Eikä todella tarvitse kaloreita laskea.
Korvasin täysjyvärukiisilla leivillä, eikä vaikuttanut painoon millään tavalla. Sen sijaan mun vatsa ei oikein niin kuitupitoisesta tykännyt joten sain ilmavaivoja ja mahan turvotusta rukiista.
Sittemmin olen onnistuneesti laihduttanut ihan kaloreita rajoittamalla ja myös vehnää syöden, koska minulle se ei aiheuta mitään oireita kuten truvotusta tai huonoa oloa.
Energiamäärä on se ratkaiseva tekijä. Moni on siirtynyt gluteenittomaan ruokavalioon ja lihonut mukavasti. Jos olo muuten kohentuu, vaikka painoa saa lisää, niin ei siinäkään ole ongelmaa.
jos kokonaiskalorit joita saat päivässä, eivät laske. Jos laskevat, toki laihdut. Laihtuisit tosin yhtä lailla vehnää syödenkin jos söisit samat kalorit päivässä.
Jätä vehnä pois, tulet huomaamaan muuteoksen TODELLA nopeasti! Paino tippuu, turvotus häviää ja olo muutenkin paljon parempi. Eikä todella tarvitse kaloreita laskea.
turvotus vähenee ja olo kevenää pelkästään kun jättää leivät pois ruokavaliosta. eipähän tuu rasvoja juustoja ja leikkeleitä myöskään ja kalorit vähenee
Energiamäärä on se ratkaiseva tekijä. Moni on siirtynyt gluteenittomaan ruokavalioon ja lihonut mukavasti. Jos olo muuten kohentuu, vaikka painoa saa lisää, niin ei siinäkään ole ongelmaa.
jos kokonaiskalorit joita saat päivässä, eivät laske. Jos laskevat, toki laihdut. Laihtuisit tosin yhtä lailla vehnää syödenkin jos söisit samat kalorit päivässä.
Jätä vehnä pois, tulet huomaamaan muuteoksen TODELLA nopeasti! Paino tippuu, turvotus häviää ja olo muutenkin paljon parempi. Eikä todella tarvitse kaloreita laskea.
Ja gluteenittomassa ruokavaliossa kannattaa ehdottomasti suosia luontaisesti gluteenittomia tuotteita!
Ja kaiken vehnällisen tilalle ei kannata ottaa venhätöntä "vastaavaa" vaihtoehtoa, vaan esim. pastan tilalle kasviksia, leivän tilalle munakas, pullan tilalle tummaa suklaata yms..
Ja jos tekee miele (kaupan) leipää, suosittelen Ehon 100% kauraleipää, missä ei ole lisäaineita, siirappia yms muuta turhaa mitä toisen valmistajan vastaavassa.
Minäkin muistan lukeneeni, että vehnän jättäneet olivat laihtuneet noin 14 kg kolmessa kuukaudessa ja labra-arvot ja sokeri parantuneet.
vehnätuotteet aiheuttavan vatsan turpoamista ja täyttä oloa. Kaikki asiat ovat paremmin kun välttelen vehnää,vaikka haastavaa se todellakin on toisinaan. Itse yritän nyt tosissaan pysyä erossa, ostin kaupasta gluteenitonta leipää ruisleivän kaveriksi.
En kyllä syö paljoa leipää päivässä mutta aamuisin pakkosyödä ja toisinaan iltapäivällä yksi siivu.
Syö täysruista tai muista viljoista,maissista jne valmistettuja leipiä. Jos siis pakko saada paljon leipää. Pari ruisleipää lienee vaan hyväksi.
Teen ihania kakkuja, pullia, sämpylöitä, croissanteja. Sulavat suussa.
Kun kuluttaa syömänsä energian, voi herkutella vapaasti.
Elämän pieniä iloja, nääs.
jos kokonaiskalorit joita saat päivässä, eivät laske. Jos laskevat, toki laihdut. Laihtuisit tosin yhtä lailla vehnää syödenkin jos söisit samat kalorit päivässä.