Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko carbonara vai bolognese hienostuneempi spaghetti hyvin tehtynä?

Vierailija
10.11.2012 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka kaikki tekevätkin nyt avokadosta pastat.

Vierailija
2/3 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja surkeasti tehtynä höttöä.



Bolognesen avain on mahdollisimman pitkä haudutusaika (ja omasta mielestäni punaviini), carbonara puolestaan tarvitsee niemnomaan mahdollisimman nopean ja tarkan kuumennuksen, että keltuaiset lähtevät hyytymään, mutta eivät kovetu... jos pastan keittää täydellisen al denteksi ja onnistuu soosissa, niin kumpaa vain voi tarjota vaikka kuninkaalle. Sen sijaan huonosti valmistettuna tulee kökköä jota ei syö edes pahimpaan nälkäänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Carbonaraan ei mun mielestä kuulu kerma missään nimessä, vaan nimenomaan keltuainen/ syöjä. Ja reilusti mustapippuria, sehän on miilunpolttajan pastaa :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä viisi