Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkun suolaus?

Vierailija
17.11.2012 |

Miten onnistuu 10 kiloisen jäässä olevan kinkun suolaus?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
17.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan jostain marttojen sivuilta löydät parempia neuvoja. Minä sulattaisin sen ensin kunnolla muutama päivä ennen paistamista, ja suolaisin ruiskulla. Niitä saa apteekista.

Ainakin pari päivää on hyvä pitää vielä sulana suolattuna.

Vierailija
2/3 |
17.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinkku suolaveteen viikoksi, nykyään ne poikkeuksetta on valmiiksi suolattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten ole poikkeuksetta suolattuja, tuoreita, sekä pakastettuja kinkkuja saa suolaamatomana.



Kinkku suolataan 10% suolaliuoksessa, eli esim 10litraa vettä ja 1 kg karkeaa merisuolaa

Ruiskulla, tai noin 6 päivää suolavedessä viileässä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi kaksi