Mitä mä tein väärin pannukakun kanssa? Siitä tuli ihan tasainen lättänä?
Siis miten voi olla, etten osaa edes pannaria paistaa.
Siitä tuli ihan tasainen littana. Ei kohonnut yhtään, vaikka laitoin leivinjauhetta. Ei tullut yhtään niitä kuplia ja kupria, joita pannarissa pitäisi olla.
Mitä mä tein väärin?
Kommentit (17)
maitoa, vehnäjauhoja, sulatettua voita, sokeria, suolaa, munia.
Ja uuniin 225 astetta ja puoli tuntia.
Hyvää tuli.
en onnistu edes sillä "maailman paras pannukakku"-ohjeella.
3 munaa, litra maitoa, 5dl vehnäjauhoja, ripaus suolaa, sokeria ja jokunen nokare voita pellille
225 asteessa keskitasolla
heliumia. Helpoiten saat kun ostat ilmapallon (niitä saa myös usein mainospalloina ilmaiseksi) ja avaat suuta varovasti. Työnnät pallon suun sinne taikinan sisään ja annat mennä sellaiset 1/5 pallollista / pellillinen.
Tällä saan aina upeat kuplat pannariin, ystävättäret aina kehuvat.
6dl maitoa, 4 dl jauhoja, 4 munaa, 50 g sulatettua voita, 1tl leivinjauhetta, 1tl suolaa, 3/4 dl sokeria, 1 prk rahkaa.
Uunissa 225 astetta 30 minuuttia.
ap
heliumia. Helpoiten saat kun ostat ilmapallon (niitä saa myös usein mainospalloina ilmaiseksi) ja avaat suuta varovasti. Työnnät pallon suun sinne taikinan sisään ja annat mennä sellaiset 1/5 pallollista / pellillinen.
Tällä saan aina upeat kuplat pannariin, ystävättäret aina kehuvat.
Jätä leivinjauhe ja rahka pois ja lisää 4 dl jauhoja niin eiköhän onnistu.
Miks pitää tehdä jotain outoja leivijauhe-rahka-pannareita kun pannari on pannari.
Jätä leivinjauhe ja rahka pois ja lisää 4 dl jauhoja niin eiköhän onnistu.
Miks pitää tehdä jotain outoja leivijauhe-rahka-pannareita kun pannari on pannari.
Siinähän oli vain 6dl maitoa ja jo 4 dl jauhoja, eli ihan liikaa jauhoja muutenkin.
Oikeestiko?
No, mulla oli vanhaksi menevää rahkaa kaapissa... Ja löysin sit netistä tollasen reseptin, johon heitin sen.
Mutta mun pannareille käy melkeen aina noin. Niistä tulee sellasia ihan lituskoita, tasaisia levyjä. Ei näytä yhtään pannarille.
Vatkaanko niitä liikaa? Vai onko uunipelti liian iso pannarille, pitäskö se laittaa uunivuokaan?
Oikeestiko?
No, mulla oli vanhaksi menevää rahkaa kaapissa... Ja löysin sit netistä tollasen reseptin, johon heitin sen.
Mutta mun pannareille käy melkeen aina noin. Niistä tulee sellasia ihan lituskoita, tasaisia levyjä. Ei näytä yhtään pannarille.
Vatkaanko niitä liikaa? Vai onko uunipelti liian iso pannarille, pitäskö se laittaa uunivuokaan?
t. 11
8dl maitoa, 5dl jauhoja, 4-5 munaa (riippuu koosta), 1tl suolaa ja 2dl sokeria ja 2tl vaniliinisokeria.
Maidon sekaan huoneen lämpöiset munat, vatkataan kunnolla sekaisin jolloin tulee kuohkeutta. Lisätään loput aineet.
Uunipelti voidellaan ja paistetaan 225 asteessa 30-40 min.
Jätä leivinjauhe ja rahka pois ja lisää 4 dl jauhoja niin eiköhän onnistu. Miks pitää tehdä jotain outoja leivijauhe-rahka-pannareita kun pannari on pannari.
pieni taikina. Uunipellilliselle pitää olla vähintään 1 l maitoa!
Jos nyt näillä saisin onnistumaan ja kauniin pannarin aikaiseksi.
Missä korkeudessa uunissa paistetaan? Alimmalla tasolla? Keskitasolla?
Kuulostan varmaan uusavuttomammalta kuin olenkaan... Mutta pannari ei mulla vaan ikinä onnistu, muut leipomukset kyllä.
ap
Munat pitää lämmittää ensin.jo kohoilee.
Olisikohan ap kuitenkin jo oppinut tekemään pannukakun?
Ja toisekseen pannari paistetaan vähintään 225 asteessa.