Miksi raparperikiisselissä on "tikkuja"?
Tein ekaa kertaa raparperikiisseliä, mutta siinä on jotain ihmeellisiä kovia ja ohuita juttuja, ihan kuin tikkuja. Mistä johtuu, aiemmin syömässäni kiisselissä ei ole ollut niitä? Kuorin raparperit, mutta en ehkä tarpeeksi huolellisesti...
Kommentit (5)
on alkanut hajota "tikun" mallisiksi hitusiksi. Mielestäni sellaista raparperikiisselin pitää ollakin eikä niin että raparperi on kokonaisina palasina liemessä, yyh.
Muutama raparepri olikin aika iso ja paksu...
ap
on alkanut hajota "tikun" mallisiksi hitusiksi. Mielestäni sellaista raparperikiisselin pitää ollakin eikä niin että raparperi on kokonaisina palasina liemessä, yyh.
pehmeitä ja sitten sellaisia kovia, jotka tuntuvat ikävältä suussa ja ne on pakko pureskella rikki (tai kaivaa suusta...)
ap
Siis ovat kasvaneet liian kauan ja paksuiksi. Silloin niistä tulee puisia.